Şok İddia: iPhone, 10. Senesinin Ardından Dibi Boylayacak!

0
0
0
0
0
Analistler, iPhone’un gelecek senenin ardından popülerliğini tamamen kaybedeceğini açıkladılar.

Akıllı telefon sektörünün en çok kar eden firması Apple, yeni tahminlere göre gelecek seneden başlayarak hızlı bir düşüş yaşayacak.

Apple’ın akıllı telefonu iPhone, son birkaç senedir hızlı bir şekilde kullanıcılarını kaybediyor. Bu durum, Oppenheimer’ın analisti Andrew Uerkwitz’in söylediğine göre “sonun başlangıcını” işaret ediyor. Analist, gelecek sene 10. yılını kutlayacak olan iPhone’un, birkaç senedir olduğu gibi bu sene de kullanıcılarını kaybedeceğini ve buna bağlı olarak 2017 senesinin Apple’ın kar ettiği son sene olacağını açıkladı.

Monness Crespi Hardt'da görevli olan James Cakmak ise, konu ile alakalı olarak Apple'ın düşüş yaşadığı takdirde yükselmesinin kolay olmayacağını, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojilerin bunu zor kılacağını söyledi.

Analistlerin her tahminin doğru çıkmadığını biliyoruz ancak bugüne kadar Apple ile ilgili olarak bu kadar ciddi bir tahminle karşılaşmamış olmamız, Uerkwitz’in dikkatleri üzerinde toplamasını sağladı. Sizce de gelecek sene Apple’ın düşmeye başladığını görür müyüz?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0