Sokak Röportajındaki 'Ama Kafamız Nasıl Güzel' Sözleriyle Akıllara Kazınan Yunus Dönertaş'ın Kemikleri Bulundu

242
8
4
1
1
Yayınlanan videoyla uzun bir süre sosyal medyanın gündemine oturan Yunus Dönertaş'tan üzücü haber geldi. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan kemiklerin, Dönertaş'a ait olduğu tespit edildi.

Günümüzde pek çok insan, pek çok video bir anda fenomen haline geliyor ve videolarda söylenenler uzun bir süre dilimize yapışıyor. Sokak röportajı sırasında yaşadığı olayı kendisine uzatılan mikrofona ve çevresindekilere heyecanlı bir şekilde anlattığı videoyla bir dönem fenomen olan ve hepimizin diline “Başkan bi dinlesene ya” ve “Kafamız nasıl güzel” sözlerini dolayan Yunus Dönertaş’ı hatırlarsınız. 

Dönertaş, geçtiğimiz aylarda ortadan kaybolmuş ve çevresindekiler tarafından kayıp olduğu polis ekiplerine ihbar edilmişti. Maalesef ki Dönertaş’la ilgili sevenlerini üzen kötü haber geldi.

Tekirdağ Çorlu’da bulunan kemiklerin Yunus Dönertaş’a ait olduğu belirlendi

yunus dönertaş

Geçtiğimiz yıl Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde koyunlarını otlatan çoban karşılaştığı kafatası ve kemikleri polise ihbar etmiş ve ekipler olay yerinde incelemeler yapmıştı. Bir insana ait olduğu belirlenen 3 kemik ve kafatasının yanında bir de iç çamaşırları yer alıyordu. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda incelenen kemiklerin kayıp kişilerden birisine ait olabileceği düşünüldü. 

Yapılan başvuruların incelemeleri sonuçlandı. Kayıp kişilerin ailelerinden DNA örnekleri alınarak gerçekleştirilen incelemeler sonucu, bulunan kemiklerin 15 Temmuz 2021 yılında ailesi tarafından kayıp ihbari yapılan Yunus Dönertaş’a ait olduğu belirlendi. 42 yaşındaki Dönertaş’ın kemikleri, İstanbul’un Silivri ilçesindeki aile mezarlığına defnedildi. 8 aydır kayıp olan Dönertaş’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Ölümünün ardından sosyal medyada da çok sayıda kullanıcı Dönertaş’ı anarak, ailesi ve sevdiklerine başsağlığı diledi.

Yunus Dönertaş'ın fenomen haline geldiği videoyu hatırlayalım

İşte sosyal medyada yapılan Yunus Dönertaş için yapılan paylaşımlar:

kafamız nasıl güzel

ama kafamız nasıl güzel

yunus dönertaş

yunus dönertaş öldü

yunus dönertaş

yunus dönertaş

 

yunus dönertaş

yunus dönertaş

yunus dönertaş

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/8-aydir-kayipti-sokak-roportajiyla-fenomen-olan-yunus-donertas-in-kemikleri-bulundu,1021975
242
8
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
242
8
4
1
1