Solo Black Widow Filminin Yönetmeni Belli Oldu

34
2
1
1
0
Marvel, DC ile başlayan kadın süper kahraman filmleri furyasına Captain Marvel’den sonra bir kahraman daha eklemek istiyor. Bu kahraman da Scarlett Johansson ile gönüllere taht kuran Black Widow’dan başkası değil. Kadın kahramanın filmine de kadın yönetmen atandı.

Marvel, yıllardır söylentiden ibaret olan Black Widow solo filmi için Ocak ayından bu yana somut adımlar atmaya başladı. Scarlet Johansson’u tekrar Black Widow kostümü içinde göreceğimiz karakter, bütün Marvel evreninde yan karakter olmaktan kurtulamamıştı. Hatta Black Widow’un kim olduğunu herkes Avengers: Age of Ultron filmiyle öğrenmişti. 

Son olarak Berlin Sendromu gibi başarılı bir korku-gerilim filmiyle kamera ardına gelen yönetmen Cate Shortland, Marvel ile anlaşmaya vardı. Shortland, Black Widows solo filminin yönetmeni olacak. Kariyeri boyunca çok farklı tarzlara dokunan Shortland’in, Black Widow gibi karmaşık bir karakteri iç dünyasını çok iyi yansıtmasını bekliyoruz.

Son 6 aydır yönetmen arayışında olan Marvel, projeyi askıya almaya göze almıştı. Filmin konusu ise şöyle olacak:

Black Widow, aslında Rus ajan olan özel eğitim görmüş bir istihbarat personeli Natasha Romanoff. Gerçek kimliğini sürekli gizlemek zorunda olan bu karakteri, ilk kez Iron Man 2 filminde gördük. İşte bu filmin birkaç yıl öncesinde gerçekleşen olaylar sonucunda Romanoff, taraf değiştiriyor, sonrasında Tony Stark’ı yakın takibe alıyor.

Black Widow filminde muhtemelen diğer Marvel karakterlerinden bazılarını yan karakter olarak da göreceğiz. Filmin kadrosu, Scarlett Joahansson dışında şu an netlik kazanmış değil. Yakın zamanda daha detaylı haberlerin geleceğini düşünüyoruz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/marvel-hires-female-director-for-black-widow-film-cate-shortland-scarlett-johansson/
34
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
2
1
1
0