Son Döneme Damgasını Vuran 5 İlginç Teknolojik Ürün!

2
1
0
0
0
Teknoloji birçok ürünü değiştiriyor, biçimlendiriyor ve hatta yeni ürünler ortaya çıkarıyor. Son döneme damgasını vuran 5 ilginç ürüne birlikte göz atalım...

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bazı ürünler tamamen gelişerek bam başka bir hal alıyor. Bazıları ise hiç yoktan ortaya çıkarak herkesi etkiliyor… Son dönemde tanıtılan yeni teknolojik ürünleri sizler için bir araya getirdik. 

Aralarında bisikletten, robotlara kadar farklı kategoride 5 ürüne birlikte göz atalım. İşte en son teknoloji ile yaratılmış birbirinden ilginç 5 ürün…

Quadricycle

Kökleri 1800'lerin sonuna dayanan 4 tekerlekli bisikletin yenilenmiş halini aşağıda görüyorsunuz... Saatte 25 kilometre hız yapabilen aracın üstü açılıp kapatılabiliyor.

Cylotron

Ona bisikletin geleceği yakıştırmasını yapan geliştiricileri çok haklı. Havasız lastikleri, hafif kasası, mobil cihazlar ile entegre hız ölçüm ve spor uygulamaları, gece ışık saçan LED tasarımıyla Cyclotron yepyeni bir bisiklet deneyimi sunuyor. Yeni cihaz hakkında daha fazla bilgiyi buradaki haberimizde bulabilirsiniz.

Ford - Kuka

Ford otomobil fabrikalarının yeni robotu Kuka, hem üretime sağladığı destek hem de ekibe gösterdiği ilgi ile yeni dönemin yaratıcı teknolojik ürünleri arasında. Çalışanlara kahve yapmak, masaj yapmak ve tabii ki asıl işi olan üretime destek sağlamak daima Kuka'nın sorumluluğunda. Kuka hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Durus

Google'ın sahibi olduğu robot geliştiricisi Boston Dynamics şirketi bir adım geri çekilince diğer şirketlerin bu alandaki çalışmalarını görme şansı yakaladık. İşte Amber Lab'ın insansı bir yürüyüşe sahip, denge konusunda sınırları bir hayli zorlamış durumda.

Cosmo

San Francisco'da kurulan bir startup olan Anki tarafından geliştirilen Cosmo adlı bu oyuncak robot yüzleri tanımlayabiliyor ve mimiklerden duydu durumunu anlayabiliyor. Geliştirici kiti ile sunulan Cosmo'nun yeni yetenekleri ise tamamen geliştiricilere kalmış.

 

 

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0