Son Zamanların En Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi: İhtiyaç Haritası

0
0
0
0
0
Şimdi sizlere muhtemelen içinde yardımlaşma, dayanışma sevgisi olan herkesin severek katılacağı, mükemmel bir sosyal sorumluluk projesinden bahsedeceğiz.

Toplum olarak güzel bir kenetlenme içerisine girdiğimiz şu dönemlerde bu kenetlenmeyi sosyal sorumluluk projelerine de aktarmayı başarmamız şahane olmaz mı? Eğer siz de böyle düşünüyorsanız birazdan bahsedeceğimiz 'İhtiyaç Haritası' adlı oluşum, tam aradığınız şey olabilir.

İhtiyaç sahipleri ile ihtiyacı karşılamak isteyen kişiler ve kurumların buluştuğu online bir platform olan İhtiyaç Haritası, toplumsal sorumluluk bilinci konusunda da vatandaşa yönelik son derece başarılı bir iş yapmakta.

''Türkiye’de kent ve mahalle temelinde ihtiyaçların vatandaş katılımı ile sistematik bir şekilde öğrenilmesi, harita tabanlı olarak toplanması ve bu ihtiyaçların gerekli kurum/kuruluş veya özel kişiler tarafından karşılanmasının kolaylaştırılması için bir sistem oluşturma'' amacı ile kurulmuş olan İhtiyaç Haritası, sunduğu harita ile hem ihtiyaç sahiplerinin, hem de destekçilerin bulunmasını sağlıyor.

Doğal olarak siz de bir ihtiyaç sahibi olarak,destekçi, hatta bir gönüllü olarak bu platforma katılabiliyorsunuz. Hiçbir ücret ya da benzeri bir şeyin bulunmadığı, tamamen gönüllü kişiler tarafından oluşturulan İhtiyaç Haritası platformunun kurucusu olan sanatçı Mert Fırat'ı da buradan tebrik ediyoruz. Sizleri de bu güzel, anlamlı platformu kullanmaya ve yardımcı olabileceğiniz konularda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya davet ediyoruz.

İhtiyaç Haritası'nın resmi internet sitesine buradan, yine resmi Facebook sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://ihtiyacharitasi.org/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0