Tepkilerin Ardından Yeniden Tasarlanan Sonic, Reklam Panosunda Görüntülendi

60
23
9
5
4
Sonic the Hedgehog filminin ilk fragmanı yayınlandığında hayranlar Sonic'in görünüşünün ne kadar kötü olduğundan yakınmıştı. Çok fazla eleştirinin gelmesiyle birlikte film yapımcıları karakter çizimine tekrardan odaklanmıştı ve yenilenmiş Sonic, bir reklam panosunda görüldü.

Sonic the Hedgehog, aynı isimli bir video oyunu serisine dayanan bir macera filmi olarak vizyona girecek. Sonic'in fragmanı ilk yayınlandığında aslında fragmanı izlemeden önce herkes çok heyecanlıydı zira Sonic'in hayranı hatrı sayılır derecede fazla. Fragmanı izledikten sonra ise hayranların çoğu hayal kırıklığına uğradı, bunun sebebi de Sonic'in tasarımıydı.

Sonic, normalde hayranlarının tanıdığından o kadar kötü gözüküyordu ki, internet Sonic'in tasarımına karşı olan eleştirilerle yıkıldı. Bu kadar fazla gelen eleştiriler, film yapımcılarını Sonic'in çizimini yeniden yapmaya itti, dolayısıyla filmin vizyona giriş tarihi de ertelendi. Şimdi ise resmi olmayan bir fotoğrafta görüldüğü üzere Sonic'in tasarım yenilemesi tamamlandı.

Bir reklam panosunda görülen yenilenmiş Sonic'in fragmanı yakında gelebilir

Sonic the Hedgehog

Tasarımı değiştirilen Sonic, sonunda hayranlarını mutlu eden bir görünüme kavuşmuş olabilir. Bir reklam panosunda görülen Sonic, eski haline nazaran daha iyi bir görüntüye sahip. Eğer reklam panosundaki görüntü gerçekse, filmin yenilenmiş fragmanı yakın zamanda karşımıza çıkabilir.

2020 yılında vizyona çıkması beklenen Sonic the Hedgehog filminde ana karakteri Ben Schwartz seslendiriyor. Bunun yanı sıra filmin kadrosunda önemli bir isim olan Jim Carrey de bulunuyor ve Dr. Robotnik'i canlandırıyor. Yeni Sonic'in maceralara atıldığındaki görüntülerini görmek için muhtemelen biraz daha beklememiz gerekiyor. Sonic the Hedgehog, 14 Şubat 2020 tarihinde galasını yapacak.

Kaynak : https://gamerant.com/sonic-the-hedgehog-movie-redesign-leak/
60
23
9
5
4
Emoji İle Tepki Ver
60
23
9
5
4