Sonunda Galaksinin Koruyucuları, Avengers ile Bir Araya Geliyor!

1
0
0
0
0
'Galaksinin Avengers'ları, gerçek Avengers ile sonunda buluşuyor.

Beyaz perdede gümbür gümbür ilerleyişine devam eden Marvel Sinematik Evreni, Infinity War'a doğru adım adım yaklaşmakta. İlk Avengers filminden beri ara sıra karşımıza çıkan, Guardians of the Galaxy'de ise tam olarak kanlı canlı gördüğümüz Thanos ile kahramanlarımızın mücadele edeceği film, şimdiden Marvel severlerin merakla beklediği bir numaralı film konumunda.

İşte bu durumun farkında olan Marvel, Infinity War'u olabildiğince geniş kadrolu, tam bir kahramanlar şöleni yapmak için kolları sıvadı. Bu konuda da ilk ciddi adım, Galaksinin Koruyucuları ekibiyle geldi. 

Filmde Groot'u seslendiren Vin Diesel, geçtiğimiz gün Facebook üzerinden yaptığı canlı yayın ile  müjdeli haberi verdi; Galaksinin Koruyucuları, Avengers ile sonunda bir aray geliyor! Uzun bir süre önce Instagram hesabında orjinal Avengers çizgi roman kapağı önünde bir pozunu paylaşan Diesel, röportajında sonunda o görselin gerçeceğe dönüşeceğini ve Galaksinin Koruyucuları'nın Infinity War filminde Avengers ile bir araya geleceğini dile getirdi.

Tabi henüz bu bir araya gelişin nasıl olacağı konusunda bir detay paylaşılmış değil ancak bu bilgi, şimdiden bizi heyecanlandırmaya fazlasıyla yetti. Avengers: Infinity War, 4 Mayıs 2018'de vizyonda olacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0