Sony'nin Crash Bandicoot Filmi Üzerinde Çalıştığı İddia Edildi

9
3
2
1
0
Sony, PlayStation Productions'ı kurarak PlayStation platformunun popüler oyunlarını beyaz perdeye uyarlamayı hedefliyor. Uncharted'ın ardından Crash Bandicoot, bu girişimin yeni parçası olabilir.

Sony, yeni Uncharted filmi ve yakın zamanda kurulan PlayStation Productions ile oyunları beyaz perdeye ve televizyon ekranlarına taşıma planlarını açıkça ortaya koyuyor. Şirket, son olarak iki Angry Birds filmiyle bu alandaki yeterliliğini kanıtladı ve şimdi de Crash Bandicoot filmi yapacağı iddia ediliyor.

We Got This Covered'ın kaynaklarına göre Sony, PlayStation oyuncularının favori karakterlerinden birini filme uyarlamak için harekete geçti. Activision'ın Crash Bandicoot'un haklarını elinde bulundurduğu göz önüne alındığında, bunun bir PlayStation projesinden çok Sony Pictures yapımı olması daha muhtemel.

crash bandicoot filmi sony

Crash Bandicoot'un sinema ekranına taşınması aslında mantıklı bir hamle olurdu. Activision, marka haklarını elde etmesinin ardından seriyi Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Crash Team Racing Nitro Fueled gibi yenilenen oyunlarla tekrar canlandırdı. PlayStation nostaljisinin geri dönüşü, oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Olası bir Crash Bandicoot filmi, 2016'da vizyona giren Ratchet&Clank uyarlamasına benzer şekilde animasyon filmi için gayet uyumlu olurdu.

Şu anda Crash Bandicoot filminin prodüksiyon veya vizyon tarihi bilinmiyor ancak filmin doğrudan oyun serisinin hikayesine bağlı kalacağı ortaya kondu. Crash, Doctor Neo Cortex'in şeytani planlarını bir kez daha engellemeye çalışacak gibi görünüyor. Proje henüz erken aşamada olduğundan daha fazla bilgi verilmedi.

Kaynak : http://www.pushsquare.com/news/2019/11/sony_is_allegedly_making_a_crash_bandicoot_movie
9
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
0