Sony'den Akıl Almaz Hata: Trailer Yerine Bir Filmin Tamamı Resmi YouTube Kanalına Yüklendi

145
8
7
7
7
Sony Pictures; resmi YouTube kanalına yanlışlıkla Khali the Killer adlı filmin fragmanı yerine tamamını yükledi.

Hemen hemen bütün sinemaseverlerin ortak bir kaygısı vardır, “İzleyeceğim filmin en güzel sahneleri sadece fragmandaki sahneler olabilir mi?” ya da “Fragman gereksiz bir spoiler veriyor olabilir mi?” Sony ise tüm bu kaygı dolu soruların da ötesinde, görülmemiş bir hata ile ismini sinema tarihine kazıyacak bir hatanın baş kahramanı oldu.

Sony resmi YouTube kanalında ‘Khali the Killer” adlı filmin fragmanını yüklemek isterken, sebebi bilinmeyen bir hata sonucu filmin tamamını yükledi. Durumu daha da ilginç kılan ise hiç bir yetkilinin hatayı fark etmemesi oldu. Bahsi geçen film 6 saat boyunca kanalda dururken, 11.000 izlenmeye ulaştı.

Hata fark edildiği anda film kanaldan silinse de bu 11.000 kişinin içinde filmi bir şekilde indiren insanların olduğu tahmin edilebilir bir gerçek. Bunun yanında filme dair resmi bilgilerin ulaşılabilirliğinin oldukça zor olması ve 2017 yılında sınırlı bir bölgede DVD’sinin çıkmış olması kafaları karıştırıyor. 2017 yılında DVD’si çıkarılan bir film, neden beyaz perdeye 2018 yılında aktarılıyor?

Sony’den konu hakkında bir açıklama gelmemesine karşın, pek de başarılı olmayan ve şöhrete ihtiyacı olan bir filmin bu şekilde medyatikleşmesi, akıllara “reklam için mi yapıldı?” sorusunu getiriyor.

Kaynak : https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/sony-pictures-khali-the-killer-trailer-movie-upload-youtube-accident-a8429096.html
145
8
7
7
7
Emoji İle Tepki Ver
145
8
7
7
7