Sony’den Şok İndirim: God of War 149 Liraya Düştü!

35
8
5
1
1
Sony’den Şok İndirim: God of War 149 Liraya Düştü!
Birçok kişinin severek oynadığı, göz alıcı grafikleri ve kalitesiyle oyuncuların gönlünü fetheden God of War, bugünden itibaren 11 gün boyunca 150 TL indirime girdi.

Uzun bir bekleyişin ardından aksiyon ve maceranın hakin olduğu God of War, 20 Nisan 2018’de sevenleri ile buluştu. PlayStation 2 ve PlayStation 3 dönemlerinde de satış rekorları kıran oyun serisi, indirim bekleyenlerin yüzünü güldürdü. Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor. Öyle ki eğer sizler de iddialı oyunlardan ve grafiklerden hoşlanıyorsanız, God of War’ı oynadığınıza asla pişman olmayacaksınız.

Piyasaya ilk çıktığı zamanlarda 209 TL olan, sonrasında ön sipariş süreci bitince fiyatı 299 TL olarak güncellenen aksiyon oyunu, bugünden itibaren 150 TL indirime girdi. 11 gün boyunca indirimli fiyatı ile indirebileceğiniz God of War’a bağlantıya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Yaz tatilinin de gelmesiyle birlikte eğer sizler de evde uzun saatler geçirmeyi planlıyorsanız, heyecanınızı zirveye çıkaracak oyunlara ihtiyacınız olacaktır. Bu noktada İskandinav mitolojisinin hakim olduğu oyunu, zaman geçirmeden satın almanızda yarar var.

35
8
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
35
8
5
1
1