Sony, IFA'da İki Yeni Üst Seviye Telefonunu Tanıtmaya Hazırlanıyor

0
0
0
0
0
Teknoloji devi Sony, iki yeni yüksek performanslı akıllı telefonunu IFA 2016'da tanıtacak.

Geçtiğimiz yıllarda Z serisiyle kötü günler geçiren Sony, akıllı telefon pazarında gücünü kaybetmemek için strateji değiştirmiş ve yeni akıllı telefonlarını X serisi adı altında başlatmıştı.

İlerleyen dönemlerde isim stratejisi ne olur bilinmese de hali hazırda X serisinde yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Xperia X Performance, X, XA ve XA Ultra'dan sonra Sony, IFA 2016'da da iki yeni X serisi akıllı telefonunu tanıtacak.

Xperia X Compact'a ait olduğu söylenen sızıntı görsel

Sızıntılara göre Sony Xperia X Compact ve Xperia XZ adına sahip olacak iki yeni Sony modeli, orta-üst seviyede yer alacak. Compact modeli küçük ekranlı ve yüksek performanslı akıllı telefon deneyimi sunarken, Xperia XZ ise Z serisinin tasarım anlayışını seven kişilere hitap edecek şekilde önü ve arkası cam tasarımla gelecek.

Ayrıca sızdırılan teknik özelliklere göre Xperia X Compact, Xperia X modelinin 4.6 inçlik versiyonu olacakken Xperia XZ, X Performance modeline benzer bir donanıma sahip olacak. Cihazların detaylarını Berlin'de düzenlenecek - Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2016'da göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0