Sony, İyi Şiir Yazan Oyunculara PS4 Pro ve PS Plus Aboneliği Hediye Ediyor

1
0
0
0
0
Sony, İyi Şiir Yazan Oyunculara PS4 Pro ve PS Plus Aboneliği Hediye Ediyor
Sony Türkiye düzenlediği "Şair Olacak Gamer" yarışmasıyla her hafta 20 PS Plus aboneliği ve büyük ödül olarak bir PlayStation 4 Pro hediye edecek.

PlayStation 4 Pro konsolunun çıkışıyla birlikte ülkemizdeki tanıtım faaliyetlerini arttıran Sony Türkiye, konsolunu ve PlayStation ekosistemini daha fazla kişiye duyurmak için ilgi çekici yarışmalarla oyunculara konsol ve hizmetlerini hediye etmeye devam ediyor.

Sony'nin toplamda 1 adet PlayStation 4 Pro ve 80 adet 3 aylık PS Plus aboneliği hediye edeceği "Şair Olacak Gamer" isimli yarışmada oyuncular içinde "oyun, eğlence ve PlayStation" kelimeleri geçen bir şiir yazacak. En güzel şiirler belirlenecek ve şiirlerin yazarları bu ödüllerden birinin sahibi olacak. Yarışma 30 Kasım 2016 tarihinde başladı ve 28 Aralık 2016'ya kadar devam edecek.

Eğer siz de iyi şiir yazarım diyerek ödüllerden birini kazanmak istiyorsanız bu bağlantıdan yarışma hakkında detaylara ulaşabilir ve katılabilirsiniz. Ayrıca 18 yaş altındaki kişilerin yarışmaya katılamadığını da belirtelim.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0