Sony'nin Ekstra Bass Özelliğine Sahip Yeni Kablosuz Kulaklığı: WH-XB700

25
14
1
0
0
Sony, yeni kablosuz kulaklığını satışa sundu. Hindistan'da piyasaya sürülen yeni model fazlasıyla tatmin edici özelliklere sahip.

Sony'nin yeni ürettiği kablosuz kulaklığı WH-XB700 özellikleriyle göz dolduruyor. Bugün itibarıyla Hindistan'da satılmaya başlanan kulaklığın diğer ülkelerdeki satışa çıkış tarihi ise 15 Nisan.

Görülebileceği üzere iki farklı renge sahip olan kulaklık, ekstra bass özelliğine sahip. 10 dakikalık şarj ile 1.5 saatlik kullanım imkanı sunan kulaklık, tam dolu şarjda 30 saat gibi etkileyici bir kullanım süresine sahip. Bluetooth 4.2 sürümüne sahip olan kulaklığın daha farklı özellikleri de mevcut.

Kulaklığın en ilginç özelliklerinden birisi ise Google Asistant ve Amazon Alexa ile bağlanabiliyor oluşu. Bu sayede telefondan bağımsız olarak kulaklığınız ile Spotify gibi uygulamaları kontrol edebileceksiniz. Bunun haricinde NFC desteğine de sahip olan kulaklık ile tek dokunuş sayesinde müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.

Kulaklığın fiyatı Sony'nin internet sitesinde 129 dolar (730 TL). Türkiye'de satışa çıktığı zaman, ses kalitesini de görebileceğimiz kulaklık için beklentiler bir hayli yüksek seviyede.

Kaynak : https://www.digit.in/audio-video/sony-wh-xb700-extra-bass-wireless-headphones-launched-in-india-pricing-availability-first-impression-47403.html
25
14
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
14
1
0
0