Sony’den Kadın Fotoğrafçılara Müthiş Ödüllerin Verileceği Yeni Proje

18
15
1
0
0
Sony’den Kadın Fotoğrafçılara Müthiş Ödüllerin Verileceği Yeni Proje
Sony, Sony Alpha programına çok daha fazla kadın fotoğrafçının başvuruda bulunması için harekete geçti. Şirketin program kapsamında dağıtacağı ödüller arasında 5.000 dolarlık para ödülünün yanı sıra tam çerçeve Sony kamera ve çok daha fazlası bulunuyor.

Kamera tarafında da faaliyet gösteren Japonya merkezli teknoloji devi Sony, Alpha Female temsilci programına kadar fazla kadın fotoğrafçının katılmasını istiyor. Şirketin program kapsamında projeler için vereceği ödüller ise dolu dolu.

Kamera üreticilerinin marka temsilcilerinin çeşitliliği konusu, son dönemlerin tartışmaları başlıklarından bir tanesiydi. Nikon Güney Afrika, markasına bağlı yeni 'influencer'ları duyurmuştu. Güney Afrika nüfusunun 4'te 3'ünden fazlası siyahilerden oluşurken markanın seçtiği 7 isimden sadece bir tanesi siyahi olunca tepkilerin gelmesi de uzun sürmedi.

Sony, daha fazla başvuru istiyor

()

(Bu seneki Kando Everywhere etkinliği, bu zamana kadarki en iyisi olabilir. Bu seferki çok daha özel olacak çünkü dünyanın herhangi bir yerinden başvurabilirsiniz. Hepimizin birbirimizden bir şeyler öğreneceği hafta sonu etkinliğinde bana ve diğer yaratıcı isimlere katılın. Bu içerik üreticileri topluluğunun bir parçası olduğum için çok mutluyum ve en sevdiğim iki konuyu anlatacağım için bundan daha heyecanlı olamazdım. En önemli kompozisyon tekniklerini ve fotoğraflarınızla hikâyeler anlatabilmek için bu metotları nasıl uygulayacağınızı anlatıyor olacağım. Ayrıca sosyal medyanın potansiyelini nasıl en üst seviyeye çıkarabileceğinizi anlatırken işinizi bir üst seviyeye çıkarırken ihtiyacınız olacak araçları göstereceğim. Burada olmanız için sabırsızlanıyorum)

Sony, orantısızlık sorununu çözmek için kadınlara özel bir hareket başlattı. Şirket, bu hareketine daha fazla başvuruda bulunulması için de çağrıda bulunuyor. Teknoloji devi, program kapsamında projelere verilecek ödüller arasında 5.000 dolarlık maddi desteğin yanında bir fotoğrafçının ihtiyaç duyabileceği çok daha fazla şey bulunuyor.

Bir proje fikri olan kadın fotoğrafçılar ve video grafikerler 5.000 dolarlık para ödülünün yanında tam çerçeve Sony kamera ve lens, bir yıllık Adobe Creative Cloud All Apps aboneliği, bir yıllık Sony PRO Support üyeliği ve Sony'nin ana kanallarında bahsedilme şansına sahip olacak. Programa başvurmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://fstoppers.com/business/sony-calling-female-photographers-apply-alpha-female-plus-grant-program-506805
18
15
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
15
1
0
0