Sony'den Last of Us II'nin Çıkışıyla İlgili Beklenti Yaratan İddia

41
2
1
0
0
Önümüzdeki günlerde Naughty Dog'un The Last of Us: Part II'yi bir etkinlik ile basına oynatılacağı bilgisi daha önceden gelmişti. Şimdi ise söylentiye göre oyunun oynanışı, etkinlikte tüm dünyaya resmen gösterilebilir.

Dün ortaya çıkan bir bilgiye göre Naughty Dog, The Last of Us: Part II için 24 Eylül’de bir etkinlik düzenleyecek. Söylentilere göre oyun, bu etkinlikte basın için oynanabilir olacak. Bunun dışında bu haberle birlikte ortaya bir söylenti daha çıktı: Sony, eylül ayının sonuna PlayStation için bir şeyler planlıyor olabilir.

The Last of Us: Part II, resmi olarak herkese tanıtılabilir

Güvenilir bir kaynak olarak nitelendirilen ZhugeEX, o hafta sadece The Last of Us: Part II’nin etkinliğinin yapılmayacağını söylüyor. Yani bu demek oluyor ki Japon teknoloji devi, oyuncular için başka bir şeyler daha planlıyor olabilir. Şu anda en net tahmin yeni bir State of Play yayını olacağı yönünde ve eğer bu gerçekleşirse The Last of Us: Part II’nin resmi oynanış videosu, herkes ile paylaşılmış olacak.

the last of us part 2

Peki Sony bunun dışında ne sunabilir? 1 hafta sonra Tokyo Game Show 2019’un başlayacağını hatırlatalım, bu bağlamda 12 Eylül’den 15 Eylül’e kadar Sony’nin başka işlerini de görebiliriz. Bu yüzden The Last of Us: Part II’nin State of Play yayınında gösterilmesi tahmini daha da güçlü bir hal alıyor.

Siz The Last of Us: Part II’nin erkenden oyunculara gösterilmesini mi isterdiniz, yoksa biraz daha bekleyip heyecanın artmasını mı? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın :)

Kaynak : http://www.pushsquare.com/news/2019/09/rumour_sony_has_something_playstation-related_planned_for_the_end_of_september
41
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
41
2
1
0
0