Sony'nin 4K Destekli Yeni Konsolu PS4 Pro'nun Stokları İlk Günden Tükendi

0
0
0
0
0
Sony'nin 4K Destekli Yeni Konsolu PS4 Pro'nun Stokları İlk Günden Tükendi
4K ve HDR desteğiyle PlayStation 4 ailesinin yeni üyesi PS4 Pro çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü.

Son yıllarda tüketim çılgınlığının artmasıyla ortalama 4-5 yıl ömrü olan oyun konsollarının da iki yılda bir yenilenmesi gibi bir ihtimal konuşulurken konsolların uzun ömürlü olmasını korumak isteyen konsol üreticileri hem daha yüksek performanslı konsolların sunulması hem de yeni nesil konsol sahiplerinin eksiklik yaşamaması için ara modellerini duyurmuştu.

Dünya'nın önde gelen konsol üreticilerinden Sony'nin de PS4 platformu için sunduğu daha güçlü ara modeli PlayStation 4 Pro, geçtiğimiz gün satışa sunuldu. Ancak Sony'nin yeni konsolu PlayStation 4 Pro, PS4 ile aynı platformu kullanmasına rağmen beklenmedik bir başarı elde etti. Geçtiğimiz gün dünya genelinde satışa sunulan PS4 Pro'nun stokları birçok ülkede hızla tükendi.

Dünyayla aynı anda Türkiye'de de satışa sunulan konsol, ülkemizde de yoğun ilgiyle karşılaşırken daha çok yeni bir konsol almak isteyen ve konsol almak için yeni konsolları bekleyen kullanıcıların ilgisi nedeniyle PS4 Pro'nun stoklarının bu kadar hızlı tükendiği söylenebilir.

PS4 ve PS4 Pro arasında ciddi bir fark var mı?

Aslında iki konsol arasında ciddi bir fark yok ancak PS4 Pro, PS4'e göre teknik anlamda PS4'e göre çok daha güçlü bir cihaz. Özellikle 4K desteği ve yeni güçlü ekran kartıyla PS4 Pro, ana model PS4'ün önüne geçmeyi başarsa da her iki platformda da aynı oyun oynanabiliyor ancak PS4 Pro'ya uygun şekilde geliştirilen oyunlar PS4'e göre daha yüksek görüntü kalitesi sunuyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0