Sony’nin PlayStation Store Güncellemesiyle Ön Siparişlere Para İadesi Seçeneği Geldi

16
2
0
0
0
Sony'nin oyun mağazası PlayStation Store iade politikasında değişikliğe gitti. Kullanıcılar artık ön siparişte bulundukları oyunlarda para iadesi isteyebilecekler.

Sony, dijital oyun mağazasının iade politikasını güncelledi. PlayStation Store artık ön sipariş veren oyunculara iade seçeneği sunacak. Ayrıca, satın alınan ancak indirilmemiş oyunlarda da kullanıcılar ödemeden sonraki ilk 14 gün içerisinde para iadesi talebinde bulunabilecek.

Dijital oyunlar için para iadesinde bulunmak oldukça zorlayıcı olabiliyor ve birçok dijital mağazanın kendi politikası bulunuyor. PlayStation’ın gittiği bu değişim, Valve’in Steam için benimsediği politikayla benzerlik gösteriyor. Valve de ön sipariş veren oyunculara, diledikleri zaman oyunun çıkış tarihinden önce iade talebinde bulunabilme seçeneği sunuyor. Microsoft’un da ayrıca dijital mağazasına Xbox One oyunları için bir iade seçeneği mevcut.

Dijital mağazaların hayatlarımızı kolaylaştırmasıyla birlikte, bir oyunu satın alırken artık oyunun tükenmesi ihtimalini düşünmemize gerek kalmadı. Yine de bazı oyuncular, sunulan teklifleri cazip bulup ön siparişte bulunmayı tercih edebiliyor. Yayıncılar ve pazarlamacılar da ayrıca oyunun çıkış tarihinden önce oyuna popülerlik kazandırmak adına oyunları ön satışa sunmaktan yana.

Sony’nin yeni iade politikasıyla beraber, şimdi pişmanlık duymadan bir oyunu satın alabilir ve dilediğiniz zaman oyunu iade ederek paranızı geri alabilirsiniz.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/04/01/sonys-playstation-store-update-adds-refunds-for-preorders/
16
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
0
0
0