Sony'nin Spider-Man Oyununda Yer Alan Yeni Düşmanı

47
19
19
18
18
Spider-Man'in yeni PS4 oyununa yeni bir dost ve yeni bir kötü karakter dahil oluyor. Bir zamanlar ki müttefiki yeni oyunda Peter Parker'ın düşmanı oluyor.

Yaklaşmakta olan yeni Spider-Man PS4 video oyununa yeni bir düşman ekleniyor. Çizgi romandan oyuna aktarılan kötü karakter, paralı asker Silver Sable. Çizgi romanda Sable, savaş suçlulularını avlayan paralı askerlerden oluşan Wild Pack grubunun lideri. 

Genellikle Örümcek Adam ile müttefik olarak karşımıza çıkan Silver Sable, Norman Osborn'la çalışıyor ve bu sefer Peter Parker'ın karşısında yer alıyor. Öte yandan New York Belediye Başkanı, yürüttüğü seçim kampanyasını Örümcek Adam'ın sayısız düşmanından korumak istiyor. Çözüm olarak, kökü olduğuna inandığı şeyden kurtulmakla ilgileniyor, Örümcek Adam'ın kendisinden.

Parker, yaklaşmakta olan çetelerle savaşmaya hazır ve yanında yeni arkadaşı Miles Morales var! Her ne kadar Miles'ı Örümcek Adam'ın takımında görmek istesekte, Mary Jane gibi onu da yalnızca sivil bir destekçi olarak oyunda göreceğiz.

7 Eylül'de piyasaya sürülecek oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/peter-parker-meets-new-friends-and-new-foes-in-the-new-1827746973
47
19
19
18
18
Emoji İle Tepki Ver
47
19
19
18
18