Sony: PlayStation 5'in Kilit Noktası Ultra Hızlı SSD Olacak

61
5
5
2
0
Bir Sony sözcüsü, PlayStation 5'teki yeni süper hızlı depolama ve veri erişim sisteminin yeni konsol için en temel öge olacağını söyledi.

Sony'nin yeni nesil PlayStation için gelişmiş SSD'ler kullanacağı biliniyordu. Yapılan açıklamalara göre PlayStation 5'in en dikkat çekici özelliği sahip olacağı SSD depolama olacak. Sony, bu teknolojinin oyunların kaderini değiştireceğine inanıyor ve görünüşe göre şirket, bunun önemi hakkında ısrarcı.

Mark Cerny, PlayStation 5'in temel özelliklerini geçen ay bazı gazeteciler ile paylaşmıştı. Yeni nesil oyun konsollarının sahip olacağı SSD sabit disklerin oyunların kaderini değiştireceğini söylemişti. SSD'lerin PC'ler için üretilen piyasadaki en hızlı sabit disklerden daha üstün bir transfer hızı ve veri erişimine sahip olacağını belirtmişti.

Bu bileşenin önemi, bir Sony sözcüsü tarafından Resmi PlayStation Dergisi'ndeki röportajda da tekrar edildi. WCCFTech'in haberine göre yeni neslin en kilit noktası ultra hızlı bir SSD olacak. Bu teknoloji, oyun geliştiricilerinin geçmişe göre daha benzersiz oyun deneyimi inşa etmelerine yardımcı olacak. Ayrıca Cerny'ye göre yeni konsolun fiyatı tüm oyunculara hitap edecek.

Kaynak : https://sparkchronicles.com/ps5-the-ultra-fast-ssd-is-the-key-to-the-next-gen-says-sony/
61
5
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
61
5
5
2
0