Sony, State of Play'de Yeni Bir Oyunun Tanıtımını Yapacak

10
1
0
0
0
Sony, yeni State of Play yayınında yeni bir oyunun tanıtımını yaparken, bazı yeni oyunların da duyurusunu yapacak.

Sony, bir diğer “State of Play” planının duyurusunu daha gerçekleştirdi. Bu planlardan bir tanesi de PlayStation 4’e çıkacak olan yeni bir oyun oldu. Şirket tarafından yapılan duyuruya göre yayın, 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ve ileriye dönük bazı haberler olacak. Ancak Sony, son zamanlarda gündemi meşgul eden konulardan olan yeni nesil konsoluyla ilgili herhangi bir bilgilendirme olmayacağını da açıkladı.

Sony tarafından bugün yapılan bilgilendirmeye göre, etkinlik sadece 10 dakika sürecek ve Sony’nin gelecek oyun planlarını içerecek. Sony yaptığı açıklamada “Gelecekteki PS4 oyunlarıyla ilgili güncellemeler ve duyurularımız olacak” dedi.

Sony, State of Play’de tanıtılacak olan yeni oyunun ismini açıklamadı. Bu yüzden oyuncuların zaten adını bildiği ya da şirketin üzerinde çalıştığını bildiği bir oyunun tanıtımını yapacağı görüşleri bulunuyor. Ayrıca burada tanıtılacak olan yeni oyunun Days Gone gibi PS4 özel oyunu olabileceği de düşünülüyor.

Şirket ilk State of Play yayınında Iron Man VR oyunundan bir fragman, Days Gone’dan bir hikaye fragmanı yayınlamıştı. Ayrıca birkaç Mortal Kombat 11 karakteri de bu yayında ortaya çıkmıştı.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/06/playstation-state-of-play-stream-new-game-teased/
10
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
0
0
0