Sony, Temmuz Ayı İçin Güvenlik Güncellemesini Yayınladı

11
1
1
0
0
Google'ın daha önce Temmuz ayı için güncelleme duyurusu yaptığını söylemiştik. Sony'de Temmuz ayı güvenlik güncellemesini bazı telefonları için duyurdu.

Pixel ve Nexus telefonlar için beklenen güvenlik güncellemesi Google tarafından yayınlandı. Yapılan güncelleme ile 50'nin üzerinde probleme çözüm bulunduğunu sizlerle paylaşmıştık. Temmuz ayı güvenlik güncellemesi Sony’nin de Xperia XZ1 ve Xperia XZ Premium modellerindeki yerini alıyor. Güncellemenin Xperia XZ1 Compact’a da çok kısa bir süre içerisinde geleceği duyurulanlar arasında.

Sony ve Google’ın yayınladığı güncelleme içerisinde işletim sistemi ve güvenlik detayları bulunuyor. Güncelleme ile sadece işletim ve güvenlik sisteminde geliştirmeler bulunmuyor aynı zamanda hata düzeltmeleri, çeşitli iyileştirmeler de bulunuyor. OTA (şebeke) üzerinden de indirebileceğiniz güncelleme, Sony'nin yukarıda da söz ettiğimiz telefonlarındaki yazılım numarasını 47.1.A.12.235’e yükseltecek. 

Güncelleme henüz dağıtım aşamasında olduğu için telefonlarınızın Ayarlar menüsünden sık sık kontrol etmeniz gerekiyor. Sony’nin Xperia XZ1, XZ1 Compact ve Xperia XZ Premium modellerini kullananlar da güncellemenin kontrolünü Ayarlar menüsünden yaparak indirebilirler.

11
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
0
0