Sony Xperia XZ ve X Compact Türkiye'de Ne Zaman Satışa Çıkacak?

1
0
0
0
0
Sony Xperia XZ ve X Compact Türkiye'de Ne Zaman Satışa Çıkacak?
Sony Türkiye, yeni Xperia XZ ve X Compact telefonlarının Türkiye'deki lansman tarihini açıkladı. Peki telefonlar ne zaman ülkemize geliyor?

Geçtiğimiz ay düzenlenen IFA 2016 kapsamında yeni üst seviye telefonu Xperia XZ ve Xperia X Compact'ı resmi olarak tanıtan Sony, kısa süre önce cihazları bazı ülkelerde satışa sunmuştu.

Şirketin Xperia X Performance modelini ülkemizde satışa sunmaması üzerine Xperia XZ ve X Compact'ın Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı merak edilirken Sony Türkiye, Xperia XZ ve X Compact'ın tanıtılacağı Türkiye lansmanının tarihini açıkladı. Sony iki yeni akıllı telefonunu 6 Ekim Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısı ile birlikte Türkiye'de de tanıtacak.

Peki cihazlar ne zaman satışa çıkıyor?

Henüz Sony kanadından bu konuyla ilgili kesin bir açıklama gelmese de ortaya çıkan ilk bilgiler 6 Ekim'deki basın toplantısından sonra cihazların Ekim ayının ortalarında raflardaki yerini alacağı yönünde. Aynı zamanda bu tarihlerde Türkiye pazarına giren tek telefon Xperia XZ ve X Compact olmayacak; Asus Zenfone 3 ve Apple iPhone 7 ailelerinin de Ekim ayının ortasında ülkemizde satışa çıkması bekleniyor.

Xperia XZ için beklenen fiyat ne?

Daha önce size aktardığımız üzere Sony Xperia XZ, satışa çıktığı çoğu ülkede 730 dolarlık fiyat etiketiyle satılıyordu. Bu fiyatı baz aldığımızda Xperia XZ'nin Türkiye'de de 2700-3200TL bandında satışa çıkacağını tahmin ediyoruz ancak cihazın Türkiye fiyatıyla ilgili henüz Sony bir açıklama yapmış değil.

Cihazın detaylarını, Türkiye'deki satış sürecini ve muhtemelen fiyat etiketini 6 Ekim'de düzenlenecek basın toplantısıyla birlikte öğreneceğiz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0