Sony Xperia XZ3'ün Tek Kameralı Olacağını İddia Eden Konsept Video

13
7
3
2
1
IFA 2018 yaklaşırken yeni paylaşılan bir konsept tasarım videosu, Sony Xperia XZ3'ün tasarımı hakkında ciddi ipuçları sağladı. Videoya göre cihaz, tek arka kameraya sahip bir şekilde piyasaya sürülecek.

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ3’ün lansman tarihi yaklaştıkça sızıntı ve söylentiler de ardı ardına geliyor. @OnLeaks ve CompareRaja, yeni Sony amiral gemisini üç boyutlu olarak 360 derece gösteren yeni bir render videoyu paylaştı. Video, yeni Xperia XZ3 hakkında çok ilginç detaylar içeriyor.

Pek çok sızıntı ve söylenti Xperia XZ3’ün çift arka kameraya sahip olacağını söylüyordu. @OnLeaks ve CompareRaja’nın yayınladığı konsept tasarım videosunda ise tek bir arka kamera görülüyor. Sony’nin Apple ya da Samsung gibi rakipleri ile sayısal bir yarış içine girmediğini düşünürsek tek arka kamera bulunması çok da şaşırtıcı olmaz.

Videoda Xperia XZ3’ün kenarları kavisli ekranı ve ince çerçeveleri ile Galaxy S9 benzeri bir görünüme sahip olması dikkat çekiyor. Cihazın arka kamera ve parmak izi konumu ise Xperia XZ2 Premium’u fazlasıyla hatırlatıyor. Yine de cihazın ‘eski’ Sony modellerine göre çok daha şık olduğu söylenebilir.

Söylentilere göre yeni Sony Xperia XZ3, 5,7 inç Full HD+ bir ekrana sahip olacak. Qualcomm’un en güncel amiral gemi işlemcisi olan Snapdragon 845’ten gücünü alacak olan cihazda 6GB RAM, 3240 mAh kapasiteli bir batarya bulunacak. Cihazın IFA 2018’de duyurulması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/alleged_360degree_renders_of_the_sony_xperia_xz3_show_a_single_camera_-news-32403.php
13
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
7
3
2
1