Sony Yine Yaptı Yapacağını: Ghost of Tsushima'dan 9 Dakikalık Muhteşem Oynanış Videosu

51
4
2
2
0
E3 2018 duyurularıyla sevenlerini büyülemeye devam eden Sony, PS4'e özel olacak yepyeni oyunu Ghost of Tsushima'dan ilk oynanış videosunu yayınladı.

İlk olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen E3'te kısa bir videoyla duyurulan ve o günden beri oynanış videosu beklenen Ghost of Tsushima'ya dair ilk oynanış videosu geldi. Witcher 3'ün aksiyon sitemine oldukça benzeyen bir dövüş sistemi kullanan oyun enfes duruyor.

Sony'nin konsoluna özgü her oyununda gördüğümüz gibi burada da bir grafik şovu izliyoruz diyebiliriz. Çıkışının üzerinden 5 sene geçmiş olan ve en basit bakış açısıyla modern bilgisayarların 5 sene gerisinden gelen bir konsolun böyle grafikler sunması akıl alır gibi değil. 

Infamous serisinin de yapımcısı olan Sucker Punch'ın uzunca bir süredir PS4'e özel olarak geliştirdiği ve Feodal Japonya dönemlerinde geçecek olan oyunun videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Assassin's Creed serisinin Japonya'da geçmesi için çok fazla istekte bulunan oyuncuların da yüreğine su serpen Ghos of Tsushima'ya dair maalesef bir çıkış tarihi henüz belirtilmedi. Buna karşın muhtemelen Sony, oyunu 2018 yılı sonlanmadan satışa çıkaracaktır. 4 yıllık geliştirme sürecinden sonra oyun piyasaya çıktığında bu yılın en iyi yapımlarından olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/11/17436390/ghost-of-tsushima-gameplay-trailer-sucker-punch-ps4-e3-2018
51
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
51
4
2
2
0