Sorumsuz Bir Sürücünün Nelere Yol Açabileceğini Gösteren Kaza (Video)

108
3
3
2
2
Sorumsuz Bir Sürücünün Nelere Yol Açabileceğini Gösteren Kaza (Video)
Başkalarının ve kendinin hayatını hiçe sayan sorumsuz bir sürücünün, trafikte ne gibi kazalara yol açabileceğini kanıtlayan trafik kaydı.

Trafik kazaları; hayatımızın parçası haline gelmiş, kimi zaman ufacık bir hatanın dahi ölümle sonuçlanabildiği korkutucu hayat gerçeklerinden biri olarak bilinir. Sürücüler nezdinde ise bu kaza ihtimallerini minimuma indirmesi ve hem kendinin hem de başka insanların canını tehlikeye atmaması için uyması gereken yazılı ve yazısız bazı kurallar vardır.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kaza ise sorumsuz bir insanın trafikte nelere yol açabileceğinin en büyük kanıtı niteliğinde. Otobanda bir yol ayrımına denk gelen ve dönmesi gereken yeri kaçıran sürücü, düşüncesiz bir hareket ile hızla akan trafikte durarak feci bir kazaya sebebiyet verdi.

Normal şartlarda yoluna devam edip bir sonraki çıkıştan dönmesi gereken sürücü, aracını geri geri gidebileceği bir alana çekmek yerine tam olarak yolun ortasında durarak arkasından gelen kamyon şöförüne adeta bir tuzak hazırlıyor. İyi niyetli bir hareket ile kaza yapmamak için keskin bir hamle yapan kamyon sürücüsü feci bir kaza geçiriyor.

Umursamaz bir şekilde dönmek istediği çıkışa sürmeye devam eden sorumsuz sürücü, neredeyse bir kamyonun daha kaza yapmasına sebebiyet verecekken, şans eseri ikinci kamyon sürücüsü aracının kontrolünü sağlayabiliyor. İşin asıl kötü tarafı ise, belki de ölümlü kazayla sonuçlanan iki kazaya rağmen, kazaya sebebiyet veren sürücü otobandan çıkarak yoluna devam ediyor. 

Kaynak : https://boingboing.net/2018/07/03/car-misses-exit-and-causes-two.html
108
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
108
3
3
2
2