Sosyal Medyada Terör Propagandası Yaptığı Tespit Edilen 235 Kişi Gözaltına Alındı!

1
0
0
0
0
Sosyal Medyada Terör Propagandası Yaptığı Tespit Edilen 235 Kişi Gözaltına Alındı!
İçişleri Bakanlığı, Sosyal Medya üzerinden terör propagandası yaptığı tespit edilen 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından maçta güvenlik önlemleri gereği bulunan çevik kuvvetimize yapılan hain saldırı sonucu son yapılan açıklamaya göre 36 polisimiz ve 8 sivilin hayatını kaybetmesi sonucu toplamda 44 canı toprağa verdik.

Bu yaşanan vahim ve alçakça olay sonrasında sosyal medyada milyonlarca insan teröre lanet yağdırırken bazı kişiler de teröre destek verebilecek kadar aşağılık olabiliyorlar. Bunun bir örneği olan Berfin K. isimli şahıs aldığı tepkiler üzerine gözaltına alınmış ve sizlere yukarıdaki haberimizden aktarmıştık.

Şimdi ise İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre sosyal medyada terör propagandası yaptığı tespit edilen toplam 235 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Eğer siz de bu kişileri tespit ederseniz, buradaki adresten şikayette bulunabileceğiniz farklı kişilerin yanı sıra şahsen teröre karşı olsanız dahi yaptığınız sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmakta fayda olduğunu hatırlatmak gerek. Üzgün ve sinirli olduğumuz şu günlerde yapılacak paylaşımların yanlış anlaşılmaya da fazlasıyla yatkın olunabileceğini düşünerek hareket etmenizi öneriyorum.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0