Sosyal Medyadaki Eleştirilerden Tırsan Hırsız, Tombili’nin Heykelini Geri Getirdi!

2
0
0
0
0
Kadıköy’ün efsanesi Tombili’nin çalınan heykeli geri geldi.

1 Ağustos 2016’da böbrek yetmezliğinden dolayı hayatını kaybeden Kadıköy’ün -ve artık Türkiye’nin- sembol kedisi Tombili adına yapılan heykel, maalesef çalınmıştı. Çalınma haberi yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın da çeşitli internet sitelerine konu olmuştu. Hatta dün bu durumla ilgili 9Gag’de yapılan yorumlara dair bir haber paylaşmıştık

Neyse ki müjdeli haberi almamız da çok geç olmadı. Olay, sosyal medyada o kadar geniş yankı uyandırdı ki yüksek ihtimalle bundan haberdar olan hırsız, ‘aman başıma bir şey gelmesin’ diyerek heykeli tekrar yerine bıraktı. Şimdi diyeceksiniz ki ‘tırstığına dair bir kaynağınız var mı?’ Haklısınız yok, fakat biz dahil birçok internet kullanıcısının fikri bu yönde. Zira hırsızın iyi niyetlisi olmaz, yoksa neden geri getirsin ki?

Heykelin geri gelmesine en çok sevinen kişi ise Tombili’nin yaratıcısı heykeltraş Seval Şahin olmuş. Şahin, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Garip bi ülkede yaşıyoruz. Nerdeyse hırsıza teşekkür edecek noktaya geldik. Ne denir bilmiyorum? Sadece durumun böyle sonuçlanmış olmasına seviniyorum. Ve gerçekten sosyal medya,basın ve tv. Tombili’nin heykelinin bulunması için katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum."

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0