Sosyal Medyanın Yeni Uğraşı: "Bu Tabaklar Kırılmadan Dolabın Kapağı Nasıl Açılır?"

1
0
0
0
0
Annesinin önemli tabak setini görüldüğü halde bulan bir Vietnamlı genç, internetten yardım isteyince sosyal medyanın yeni gündemi bu sorun oldu.

Annelerimizin tabak çanak düşkünlüğü malum, hediye olarak Borcam dediğimiz şeylerden götürür, çeyizde düzülen tabak setleri evlilikten birkaç yıl önce alındığı için ilk fırsatta “eskidi bunlar” düşüncesiyle değiştirilir, evde kırılan bir tabak, bardak vb porselen bir set parçasına inat tüm set yenilenir.

İşte bu sorunları çok iyi bilen Vietnamlı bir genç olan Tseng Shao-Tsen, Facebook’ta Baoliao Commune adlı bir gruptan yardım istedi. Sorusu ise şu; “Bu dolaptan tabakları kırmadan nasıl çıkartabilirim?

Yukarıda görebileceğiniz gibi çıkarması imkansız konumdaki tabakların set olduğu anlaşılıyor ve kapağı açtığınız anda yeni bir set yolda anlamına geliyor. Bu sebeple internette paylaştığı bu görüntü, birçok sosyal mecrada tartışma konusu oldu.

Bazıları fırsatı bulmuşken troll fikirler verirken birçok insan da yardımcı olmak için görüş belirtirken ne yazık ki adamın çıkarabilmesine katkıda bulunamamışlar. Örnek olarak “Dolabı arkaya eğ ve kapağı aç”, “Cam bölümlerden birini kırarak bardakları arkaya it”, “Bir tane yumuşak bir battaniye ser, kapıyı açarken arkadaşlarından battaniyeyi tutmalarını rica et” gibi birçok farklı düşünce gelmiş olsa da bizim genç adam Tseng Shao-Tsen’in çıkarabilmesine fayda sağlamamış.

Ama işin ilginç tarafı annesinin gayet rahat ve sorunsuz bir şekilde tabakları kurtarmayı başarmış.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0