Yarıda Bırakılan Örümcek Adam 4'e Ait Oynanış Videosu Yayınlandı

21
9
2
2
1
Spider-Man 4'ün iptal edilen oyununa dair bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan video, oyunun genel görünümünden çok mekaniklerini gösteriyor. Yine de bu video, pek çok Spider-Man hayranına 'keşke gelseydi' dedirtebilir.

Spider-Man, kimi zaman video oyunları kimi zaman animasyonlar kimi zaman da sinema filmleriyle karşımıza çıktı. Uzun yıllardır bir şekilde hayatımızın içerisinde olan Spider-Man, şu sıralarsa yeni bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyordu. Şu ana dek "Spider-Man 4" olarak isimlendirilen bu oyunla ilgili detaylı bir bilgi sahibi değildik. Ancak şimdi, yeni oyunun oynanış videosuna sahibiz.

Spider-Man 4, bir süredir geliştirilmekte olan bir oyun. Ancak oyun, sallantılı bir süreçten geçiyor. Hatta bir süre boyunca oyunun geliştirilme süreci iptal edilmişti. Oyunun gelip gelmeyeceği hakkında da henüz bir şey söylemek mümkün değil. Zaten ortaya çıkan oynanış videosu da oyunda büyük eksikliklerin olduğunu gözler önüne seriyor. 

Spider-Man 4

YouTube'da yayınlanan oynanış videosu, Spider-Man 4'ün genel görünümünden çok oyunun mekaniğini gösteriyor. Bu bağlamda da videonun, görsel kalite anlamında düşük olduğunu söyleyebiliriz. Zaten videonun içerisindeki binalar bile tam olarak oluşturulmamış durumda. Ancak tüm bu eksiklere rağmen Spider-Man 4'ün neler sunabileceğine, ufak da olsa bir bakış atabiliyoruz.

Spider-Man 4 için yayınlanan oynanış videosu, Nintendo Wii'nin geliştirici kitinden alınmış. Ancak ilginç bir şekilde oyunun tanıtım videosunda bir fare imleci bulunuyor. Bu, bir yandan anlamsız karşılanırken diğer yandan da oyunun PC versiyonu ile ilgili olabileceğini düşündürüyor. Ancak ne yazık ki bu fare imlecinin ne amaçla konulduğu şu an için bilinmiyor. Çok büyük bir ihtimalle de sonsuza dek bilinemeyecek.

Spider-Man 4

Spider-Man 4'ün filmi, geçtiğimiz dönemlerde iptal edildi. Yaşanan bu iptal, Spider-Man 4'ün video oyununun da iptal olmasına neden oldu. Projenin iptal edilmesinin ardından da pek bir gelişme yaşanmadı. Ancak yine de oyunseverlerin, ufak da olsa umutları var. Fakat konuyla ilgili sessizlik, umutların da azalmasına neden oluyor.

İşte Spider-Man 4 için yayınlanan oynanış videosu

Kaynak : https://mspoweruser.com/unreleased-spider-man-4-gameplay-released-on-youtube/
21
9
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
9
2
2
1