Sporcular İçin Aktivite Takibi Yapabilen 6 Akıllı Bileklik

61
17
9
6
6
Fiyat performans grafiğinde ön plana çıkan, aktivite takibi ve bildirim desteği sunan en iyi altı akıllı bileklik modelini inceledik.

Sadece profesyonel sporcular için değil, gündelik yaşamda sağlıklı yaşamak ve etkinlik takibi yapmak isteyen herkes için biçilmiş kaftan olan akıllı bileklikler; adım sayar, kalp ritim monitörü, uyku takibi, kalori hesaplama ve tembellik alarmı gibi sağlıklı yaşama yönelik fonksiyonlara sahip. Mobil uygulamaları aracılığı ile kişiselleştirilebilen akıllı bileklikler, belirlediğiniz hedeflere uygun aktivite programı ve “leaderboard” gibi oyunlaştırmalar ile sizi hareket etmeye teşvik ediyor. Akıllı bileklikler, sportif kullanım alanlarının dışında alarm, çağrı ve bildirim görüntüleme gibi pek çok pratik özellikler sunuyor.

Onlarca alternatif model arasında kararsız kalsıysanız bu yazı tam size göre. Fiyat performans grafiğinde Samsung Gear Fit, Garmin gibi rakiplerini geride bırakan, 100 - 300 TL arası altı akıllı bileklik modelini sizler için inceledik.

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik

Xiaomi, en çok tercih edilen akıllı bileklik serisinin yenisini çıkarttı. OLED bir ekranla karşımıza çıkan akıllı bileklik, 20 günlük pil ömrü, mesaj ve bildirim gibi görüntüleme özellikleriyle dikkat çekiyor. Sportif faaliyetlerden günlük kullanımlara kadar her alanda kullanabileceğiniz Mi Band 3, piyasanın en iddialı akıllı bilekliklerinden biri.

iWown Fit i6 Pro Akıllı Bileklik

Alüminyum kasası ve zarif tasarımı ile tartışmasız en şık akıllı bilekliklerden birisi olan i6 Pro, adımsayar, kalp ritim ölçümü, kalori ölçümü, uyku ve fitnes takibi gibi özelliklere sahip olan i6 Pro, Mi Band 2’den farklı olarak bildirimlerin içeriklerini de göstermektedir. Örneğin size bir WhatsApp mesajı geldiğinde Mi Band 2 ekranında sadece bir WhatsApp simgesi gözüküyorken, i6 Pro’da mesajı gönderen kişi bilgisi ve mesajın içeriği de gözükür.

Xiaomi Amazfit Cor Akıllı Bileklik

Xiaomi’nin iddialı akıllı bilekliklerinden olan Amazfit Cor, üzerinde bulunan sensörleri ile dikkat çekerken, Gorilla Glass’la korunan 2.5 D ekranıyla da çok daha dayanıklı bir yapısı bulunuyor. Akıllı saatin bunlarla birlikte 5ATM sertifikası, yani 50 metreye kadar suya dayanıklılığı bulunmakta. Bu sertifika dışında IP68 sertifikası da bulunan bileklik, tahmin edileceği üzere su sıçramaları, yüzme gibi durumlardan etkilenmiyor.

 

Veryfit ID130HR Plus Akıllı Bileklik

Akıllı bileklik denildiğinde akıllara gelen ilk markalardan biri olan Veryfit’in elinden çıkan bu akıllı bileklik, 5 farklı modu sayesinde günlük yaşantınızı daha efektif kılabiliyor. Zaman modu, nabız modu, spor modu, alarm modu ve veri modu arasından istediğinizi seçerek akıllı bilekliğinizi bu yönde kullanabiliyorsunuz. 70 mAh bataryasıyla hemen hemen 7 günü çıkarabilen akıllı bileklik, aynı zamanda uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Veryfit ID107HR Plus Akıllı Bileklik

Veryfit markasının en gelişmiş modeli olan ID107HR Plus, yukarıda saydığımız diğer iki modelde bulunan özelliklerin yanı sıra, üçüncü parti uygulamalar için kusursuz bir bildirim desteği, uzaktan fotoğraf çekebilmek için bilekten kamera kontrolü ve kendi müzik çalar uygulaması üzerinden şarkı değiştirebilmek için uzaktan player kontrolü özelliklerine sahip.

Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik

Batarya performansı ile diğer tüm modelleri geride bırakan Mi Band 2, uyku takibi ve adım sayma gibi özelliklerindeki yüksek doğruluk payı ile dikkat çekiyor. Kalp ritmi ölçümü için oldukça hassas bir sensöre sahip olan Mi Band 2, arayan kimliğini ve üçüncü parti uygulamalar için sadece simge şeklinde bildirim gösterimini destekliyor. Özellikle alarmlarda çok işe yarayan güçlü titreşim motoru sesli alarmlara karşı bağışıklık kazanan bünyelerde sabahları deprem etkisi yaratabiliyor.

Yukarıda incelediğimiz altı model ve daha fazlasını Teknostore üzerinden satın almak için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

61
17
9
6
6
Emoji İle Tepki Ver
61
17
9
6
6