Spotify, Android Versiyonu İçin İlgi Çekici Yeni Özellikler Test Ediyor

34
6
4
1
1
En popüler müzik uygulamaları arasında yer alan Spotify, Android versiyonunda pek çok yeni özellik test ediyor. Bu özellikler arasında ‘şarkı uyku süresi’ ve ‘arkadaşlarımla bağlan’ gibi ilgi çekici yenilikler var.

Özellikle mobil kullanıcıların müzik ihtiyaçlarını karşılamak için kullandıkları müzik platformu Spotify, Android kullanıcıları için yeni özelliklerini test etmeye başladı. Uygulamalar için ipuçları ortaya çıkaran Jane Manchun Wong, attığı tweetler ile test aşamasındaki özellikleri ortaya çıkardı.

Bunlardan ilki, kullanıcı arayüzüne eklenen “More You Will Like” adlı liste. Bu listede Spotify, en çok dinlediğiniz şarkılara uygun olarak size yeni şarkılardan oluşan bir liste sunuyor.

Bir diğer fotoğrafta ise uyku zamanlayıcı özelliği dikkat çekiyor. Bazı eski uygulamalarda da bulunan bu özellik, şarkıların önceden belirlenen bir süre boyunca çalmasını sağlıyor.

Bir diğer özellik ise bir arkadaşımla bağlan özelliği. Bu özellik “bir cihaza bağlan” sekmesinin altında yer alıyor. Bu özellik sayesinde arkadaşlarınız listenize erişip listenizi düzenleyebiliyor.

Spotify’ın üzerinde çalıştığı yeni özelliklerden bir tanesi de “Uygulamalara bağlan” adlı özellik. Bu özellik sayesinde Spotify, üçüncü parti uygulamalara bağlanabiliyor. Görsele göre bu özellik şimdilik navigasyon uygulamaları ile çalışacak şekilde hazırlanıyor. Spotify’ın bağlanabildiği uygulamalar bir süredir var ancak yeni kullanıcı arayüzü sayesinde bu özelliğe erişmek çok daha kolay gözüküyor.

Bu özelliklerin ne zaman tamamen kullanılabilir hale getireceği, sıradan kullanıcıların bu özelliklere ne zaman erişebileceği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/android/news/n112074/spotify-android-sleep-timer-connect-friends.html
34
6
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
34
6
4
1
1