Spotify, Apple Music ve YouTube Arasında Çalma Listenizi Taşıyan Uygulama

0
0
0
0
0
Spotify, Apple Music ve YouTube Arasında Çalma Listenizi Taşıyan Uygulama
Popüler müzik platformları arasında çalma listenizi taşıyan bu uygulama farklı bir müzik platformuna geçmenizi kolaylaştırıyor.

Günümüzde en çok kullanılan müzik servisi Spotify olsa da son dönemlerde Apple'ın Apple Music ile atılımı ve YouTube'dan şarkı dinleyenlerin Spotify ya da Apple Music'e geçiş yapmak istemesi gibi durumlarla birlikte müzik tutkunları kullandıkları müzik servisinden farklı bir müzik servisine geçiş yapmak isteyebiliyor.

Ancak mevcut kullandığı platformdaki şarkılarını tek tek oraya taşımanın zor olacağını düşündüğünden platform değiştirmekten vazgeçebiliyordu. Ancak iOS için yayınlanan 25 Most Played isimli uygulama bu sorunu ortadan kaldırıyor.

25 Most Played uygulaması sayesinde Spotify, Apple Music ya da YouTube'daki sevdikleri şarkıları otomatik olarak diğer müzik platformuna da taşıyabiliyor. Özellikle Spotify'dan Apple Music'e ya da Apple Music'ten Spotify'a geçiş yapmak isteyen kullanıcıların oldukça işini kolaylaştıran uygulama iOS 9.3 ve üzeri tüm iOS cihazlarla uyumlu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0