Spotify’dan Disney Hayranlarını Sevindirecek Haber

19
2
1
0
0
Spotify, içerisinde Disney Pixar, Marvel ve Star Wars şarkılarını ve/ya podcastlerini bulunduran yeni Disney Hub’ı getirerek Disney hayranlarını sevindirmeyi planlıyor.

Eğer Disney’e dair (Pixar, Marvel, Star Wars ve şirketin sahip olduğu her şey) herhangi bir şeyin hayranıysanız, muhtemelen müziklerini de dinlemeyi seversiniz. Disney’e ait firmaların filmlerinin veya animasyonlarının müzikleri, çıktığı andan itibaren Spotify’da oluyor ancak bazen bulması zor olabiliyor. Şimdi ise Spotify, bütün Disney içeriklerini ‘Disney Hub’ isimli yeni bir listede bir araya getiriyor.

spotify disney müzikleri

Disney’in imparatorluğu hakkında ne düşünürseniz düşünün, popüler kültür üzerindeki etkisi inkar edilemez. Artı olarak insanların favori Disney filmlerini veya dizilerini izleyemediği günlerde Spotify’ın bu hamlesi ticari olarak mantıklı sayılabilir.

Şu anda listede bulunan çalma listeleri Disney hitlerinden oluşuyor, tabii bu da en tepede Aslan Kral müziğinin yer aldığı anlamına geliyor. Bunun dışında en iyi Marvel, Star Wars, Pixar müzikleri de bu listede bir arada bulunuyor.

Disney Hub şu an için Birleşik Krallık, ABD, İrlanda, Güney Afrika, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da aktif durumda. Kısa bir süre sonra dünya genelinde görüntülenebilir olmasını umuyoruz.

Sizin Spotify’da görmek istediğiniz listeler neler? Yorumlarda belirtebilirsiniz :)

Kaynak : https://androidcommunity.com/spotify-brings-new-disney-hub-for-fans-of-disney-pixar-marvel-star-wars-20190718/
19
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
0
0