Spotify'ın Yeni Özelliği ile Arkadaşlarınızla Ortak Müzik Listeleri Oluşturabileceksiniz

15
2
1
0
0
108 milyon kullanıcıyı aşan Spotify, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Spotify'ın üzerinde çalıştığı bu özellikle kullanıcılar, arkadaşlarıyla birlikte ortak listeler oluşturarak bu listeleri birlikte dinleme ve yönetme gibi işlevleri yapabilecekler.

Son dönemlerin popüler çevrimiçi şarkı dinleme platformu Spotify, büyük bir yeniliği test etmeye başladı. Spotify'ın test etmeye başladığı bu özellik, kullanıcıların listeleri arkadaşlarıyla ortak olarak yönetebilmesine imkan sağlıyor.

Spotify'ın üzerinde çalıştığı bu özellik, kullanıcıların ortak olarak bir oynatma listesini kontrol edebilmesini sağlıyor. Bu özellikle birlikte Spotify kullanıcıları, aynı listeleri dinleyebilecek, çalan şarkıları değiştirebilecek ve liste üzerinde oynama yapabilecekler.

spotify

Spotify'ın henüz resmi olarak duyurmadığı bu özellik, bazı Spotify çalışanları tarafından dillendirilmiş durumda. Dolayısıyla Spotify'ın tam olarak nasıl bir özellik üzerinde çalıştığını anlamak zor. Ancak bu özellik açıklanıp hayatımıza girdiği zaman, Spotify'ın çok daha eğlenceli bir yer haline geleceğini söylemek mümkün görünüyor.

Kaynak : https://mspoweruser.com/spotify-tests-a-new-group-streaming-feature/
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0