Spotify, Yılbaşında Alınabilecek Hediyelerin Listesini Paylaştı

17
5
5
4
4
Spotify, yaklaşmakta olan yeni yıl için sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünlerin bir listesini paylaştı. Daha çok günümüzün teknolojik ürünlerini tavsiye eden Spotify, herkese hediye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir hediye de sunuyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformlarından Spotify, yaklaşmakta olan yeni yıl kutlamaları için bir hediye tavsiye listesi oluşturdu. Yılbaşında sevdiklerinize hediye almak istiyorsanız, Spotify tarafından tavsiye edilen ürünleri tercih edebilirsiniz. Az sonra paylaşacağımız ürünlerin fiyatları biraz yüksek olsa da, sevdikleriniz için unutulmaz birer hediye olacağını söyleyebiliriz.

Spotify, böyle bir liste oluşturmasının altında yatan nedeni, insanların hediye işlerini hep son zamanlara bırakması ve bunun doğal bir sonucu olarak da karar verilememesi olarak gösteriyor. Aslına bakacak olursak Spotify'ın bu yaklaşımının doğru olduğunu söyleyebiliriz. Dilerseniz şimdi de, Spotify'ın hediyeler listesinde nelerin olduğuna yakından bakalım.

Spotify

Spotify'ın tavsiye ettiği hediyelerden ilki, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un son amiral gemisi Galaxy Note10. Platform, Galaxy Note10 serisini fazlasıyla başarılı buluyor ve bu yüzden de bu telefonun sevdikleriniz için iyi bir hediye olabileceğini düşünüyor. Bu telefonun fiyatı, ülkemizde bir hayli yüksek olsa da tercih edilebilir gibi görünüyor.

Samsung'un tavsiye ettiği bir diğer ürün ise yine Samsung imzasını taşıyor. Platform, Samsung'un Galaxy Watch Active 2 isimli yeni akıllı saatini de tavsiye olarak tüketicilere sunuyor. Bazı Samsung ürünlerinde Spotify'ın ön yüklü olarak sunulduğunu ifade eden yetkililer, Galaxy Watch Active 2'nin başarılı bir hediye tercihi olabileceğini söylüyor.

Spotify

Hazırladığı listede kendi reklamını da başarıyla yapan Spotify'ın tercih ettiği hediyelerden bir tanesi de "Roku Streaming Stick+". Bu ürün, Türkiye'de çok popüler olmasa da ABD'nin en çok sevdiği medya oynatıcılarından bir tanesi. Ancak Spotify, bu medya oynatıcının yanında Spotify üzerinden de satın alınabilen "Roku Wireless Subwoofer"un da tercih edilmesi gerektiğini söylüyor.

Oluşturduğu hediye tavsiye listesinde daha çok yeni teknolojik ürünleri sıralayan Spotify, Sonos tarafından geliştirilen "Move" isimli kablosuz hoparlörü de hediye olarak tavsiye ediyor. 399 euro fiyatında olan bu ürün pahalı gibi görünüyorsa, muadil bir ürün tercih edilebilir. 

Sonos

Hazırladığı listede çocukları da unutmayan Spotify, şu sıralar vizyonda olan Frozen II'nin lisanslı oyuncağının doğru bir tercih olacağını ifade ediyor. Ayrıca platform, bu ürünleri pahalı bulanlar için daha uygun fiyatlı bir hediye sunuyor ve sevdiklerinize Spotify Premium hediye edebileceğinizi söylüyor.

Kaynak : https://newsroom.spotify.com/2019-11-18/give-everyone-on-your-list-the-gift-of-spotify/
17
5
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
17
5
5
4
4