Star Trek: Discovery'nin Yeni Sezonundan İlk Görüntüler Geldi

13
1
1
1
0
Netflix'in sevilen dizilerinden olan, efsane yapım Star Trek'in hikayesini izlediğimiz Star Trek: Discovery'nin ikinci sezonu yolda ve ilk görüntüler de geldi.

Star Trek evreni, her ne kadar akıllarımıza serinin efsane karakterleri ile kazınmış olsa da pek çok mini dizi ve seriyle evren sürekli genişliyor. Uzayda olmanın verdiği sınırsızlıkla, pek çok farklı zaman diliminden farklı hikayelerin anlatıldığı bu serilerden son dönemde en çok dikkat çekeni de Star Trek: Discovery olmuştu. Bilim-kurgu severleri ve Star Trek hayranlarını hayli heyecanlandıran dizinin ikinci sezonu da yolda.

Yeni sezondan gelen görüntülerde göze çarpan ilk şey yeni tasarımlar ve bu tasarımların geçmişten ve gelecekten taşıdığı izlerle bize ipucu veriyor olması. Hem karakterler açısından hem de zaman dilimi ve mekan açısından pek çok tahmin yapılmasını sağlayan görüntülerden ilkinde Burnham görünüyor. Bir odanın girişinde görüntülenen Burnham'ın bu görüntüsünün Spock'ın bölgesinde olabileceği düşünülüyor.

Diğer görüntüde ise bir bilim insanı gibi görünen Saurian'lı bir karakterin yeni tasarımını gösteriyor. Filmin yapımcıları da yaptıkları açıklamalarla yeni sezonda hem farklı türleri hemde farklı zaman dilimlerini izleyebileceğimize işaret ediyor. Bu da akıllara ekranlarda Spock'ı yeniden görme ihtimalini getiriyor. Yapımcılar bir de bazı soruların cevaplanacağını ancak gizemli ve cevaplanamamış soruların da devam edeceğini söylüyor.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/the-first-images-of-star-trek-discovery-season-two-sho-1827601166
13
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
1
0