Star Wars Lisanslı Drone'lar Yakında Geliyor

0
0
0
0
0
Milliennium Falcon'u uçurmaya hazır mısınız? 4 farklı Star Wars drone'u yakında piyasada olacak!

Drone'lar profesyonel kullanımın dışında elbette birçok insan için vazgeçilmez bir eğlence aracı. Günümüzde profesyonel amaç gütmeyen sadece hobi amacına yönelik birçok drone görüyoruz ancak bu sefer piyasaya çıkan eğlence amaçlı drone'lar gerçekten de sıradışı!

Ünlü drone üreticisi Propel, yaklaşık iki yıldır üzerine çalıştığı Star Wars temalı drone'larını yakında satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Toplam dört farklı Star Wars temalı drone üreten şirket bu drone'lar özellikle Star Wars fanatikleri tarafından yoğun ilgi görecek.

Star Wars'taki Millennium FalconT-65 X-Wing FighterTie Advanced X1 ve Speederbike araçlarıyla birebir aynı görünüme sahip olan drone'lar kararlı bir şekilde uçabilen ve basit kontrollere sahip olacak.

Ancak bu drone'lar Star Wars araçları temasıyla hobi amaçlı bir çeşit oyuncak oldukları için üzerlerinde kameraya yer verilmediğini belirtelim. Ancak bu drone'ların fiyatları oyuncak drone'lara göre biraz tuzlu. Millennium Falcon, T-65 X-Wing Fighter, Tie Advanced X1 ve Speederbike drone'ları bu yılın bitimine kadar 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

'Star Wars pek ilgimi çekmedi' diyorsanız, Teknostore.com üzerinden drone kategorisine göz atabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0