Star Wars Dizisi The Mandalorian'dan Yeni Fragman Yayınlandı

12
7
3
1
0
Disney+ platformunda yayınlanacak olan Star Wars dizisi The Mandalorian’dan yepyeni bir fragman geldi. 30 saniye uzunluğundaki fragmanla birlikte Çinli aktris Ming-Na Wen'in canlandırdığı gizemli suikastçı karakterine ilk bakışımızı atıyoruz.

Disney’in geçtiğimiz ağustos ayında tanıttığı dijital yayın platformu Disney+, Marvel’dan Star Wars’a, Pixar’dan stüdyonun elindeki diğer markalara kadar pek çok içeriğe ev sahipliği yapacak. 

Şirketin izleyicilere sunacağı dizilerden biri de, Star Wars evreninde geçen The Mandalorian serisi olacak. 1983 yılındaki Jedi'nin Dönüşü filmindeki olaylardan beş yıl sonrasını anlatacak olan dizi, ikonik evrene farklı bir boyut kazandıracak. 

Diziyi çevreleyen heyecanı diri tutmak isteyen Disney, başrolünde Pedro Pascal’ı izleyeceğimiz The Mandalorian’dan 30 saniyelik bir fragman paylaştı. Söz konusu klip, genellikle daha önceki fragmanlarda izlediğimiz görüntülerden oluşuyor.

mandalorian

Fragmanda, Mandaloryalı ile çalıştığını ve ödül avcısı loncasını yönettiğini bildiğimiz Carl Weathers'ın canlandırdığı Greef Carga karakterini görüyoruz. Taika Waititi tarafından seslendirilen IG-11'in etrafında hızla dönerek ateş açtığına tanık olduğumuz fragman, aynı zamanda SHIELD dizisinden tanıdığımız Ming-Na Wen'in canlandırdığı Rezene Shand karakterine de ilk bakışımızı atma şansı veriyor. 

Bu ve bundan önceki tüm fragmanlar, 70'lerin orijinal Star Wars üçlemesindeki estetiği ve ruhu taşıyan bir dizi izleyeceğimizi gösteriyor. Nitekim The Mandalorian yaratıcısı Jon Favreau da, sadece üçlemenin değil, ilk filmin estetiğini de yaşatmaya çalıştığını söylüyor. 

Oyuncu kadrosunda Pedro Pascal, Kyle Pacek, Ming-Na Wen, Bernard Bullen ve Alexandra Manea gibi isimlerin olduğu Star Wars evreninin ilk canlı aksiyon serisi olan The Mandalorian, 12 Kasım’dan itibaren Disney+ platformunda yayınlanmaya başlayacak.  

The Mandalorian'ın yeni fragmanı

Kaynak : https://www.looper.com/173562/the-new-trailer-for-the-mandalorian-is-here/
12
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
7
3
1
0