Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi Fragmanındaki Hayranları Korkutan Sahne

28
4
4
4
1
Star Wars evreninin yeni filmi olan Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi'nin fragmanı bugün yayınlandı. Yayınlanan fragmanda C-3PO tarafından dile getirilen sözler Star Wars hayranlarını paniğe sevketti.

Star Wars evreni Skywalker’ın Yükselişi filmi ile devam ediyor. Yeni filmin hayranları heyecana sürükleyen fragmanı bu sabah yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz, Star Wars hayranları fragman hakkında konuşmaya başladılar.

Fragmana dair en dikkat çekici an ise C-3PO’nun fragmanın 1:13 dakikasından sonra söyledikleri oldu. C-3PO, “Orada ne yapıyorsun Threepio?” sorusuna “Son bir defa bakıyorum efendim…dostlarıma” cevabını veriyor. 

threepio

C-3PO’ya ait bu anla ilgili daha şimdiden teoriler ortada dolaşmaya başladı. Özellikle Twitter kullanıcıları, şimdiden C-3PO'nun bu sözleri ile ilgili komplo teorilerine başlamış durumdalar.

Star Wars serisinin dokuzuncu filmi olacak Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, 20 Aralık’ta vizyona girecek. C-3PO’nun başına gelenleri biz Star Wars hayranları da bu tarihten itibaren öğrenebileceğiz. 

Kaynak : https://mashable.com/article/star-wars-trailer-c3po-reactions/
28
4
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
28
4
4
4
1