Star Wars: The Last Jedi'nin Yıldızı, Irkçılık Yüzünden Tüm Instagram Fotoğraflarını Sildi

50
6
3
1
1
Star Wars: The Last Jedi'nin yıldızlarından biri olan Kelly Marie Tran, sosyal medya kullanıcılarından gelen ırkçı yorumlardan bıkarak tüm Instagram fotoğraflarını sildi.

Sosyal medyanın internet kullanıcılarına düşüncelerini dışa vurma özgürlüğü getirdiği su götürmez bir gerçek. Fakat bu özgürlük, beraberinde ırkçılık, saygısızlık, ayrımcılık ve taciz gibi sorunları da beraberinde getiriyor.

Star Wars: The Last Jedi filminde Rose Tico karakterini canlandıran Kelly Marie Tran, dış görünüşü nedeni ile sosyal medyada adeta saldırı altında kaldı. Instagram’da paylaştığı neredeyse tüm fotoğrafların altına taciz sayılabilecek yorumlar alan Tran, sosyal medyadan kendini çekmeye karar vererek Instagram’daki tüm fotoğraflarını sildi.

Tüm fotoğraflarını sildikten sonra profilinin açıklamasını de güncelleyen genç oyuncu, ‘’Korkuyorum, ama yine de yapıyorum.’’ yazdı. The Last Jedi’nin yönetmeni Rian Johnson ise Kelly Marie Tran’in sosyal medya kullanıcıları ile yaşadığı problem nedeni ile bir süre sosyal medyadan uzaklaşmayı tercih ettiğini söyledi.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/05/star-wars-the-last-jedis-kelly-marie-tran-deletes-her-instagram-posts-allegedly-due-to-harassment
50
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
50
6
3
1
1