Star Wars: The Mandalorian’ın Yeni Fragmanı Bu Gece Geliyor

7
2
1
0
0
Star Wars: The Mandalorian’ın Yeni Fragmanı Bu Gece Geliyor
Star Wars evreni genişlemeye devam ediyor. Disney+ ekranlarında gösterime girecek olan Star Wars: The Mandalorian dizisinin bu gece yeni fragmanı yayınlanacak.

Star Wars evreni, yeni televizyon dizileri ile yeni bir yola girecek. Serinin tarihinde ilk defa canlı aksiyon türünde bir dizi çekiliyor. Bu dizi de hepimizin bildiği üzere Star Wars: The Mandalorian. 

Dizinin bu gece yeni bir fragmanının çıkacağı söyleniyordu. Bu söylenti, Star Wars resmi Twitter hesabından doğrulandı. Gönderide dizinin oyuncularını yeni fragmanı izlerken görüyoruz. 

Star Wars resmi Twitter hesabından yapılan o paylaşım:

“Gina Carano, Pedro Pascal ve Carl Weathers yeni The Mandalorian fragmanına bir göz attı. Bu gece kendiniz izleyin”

Kısa videoda oyuncuların fragmana verdiği tepkiler gösteriliyor. Dizinin yeni fragmanının geleceği kesinleşse de yayın saati belirtilmedi. Fragman, muhtemelen Amerikan Futbolu mücadelelerinin devre arasında yayınlanacak. Bu maçlar ESPN üzerinden izlenebiliyor.

Disney+ için gelecek olan tek Star-Wars dizisi The Mandalorian değil. Platformda ayrıca Cassian Andor dizisini ve Ewan McGregor’lu Obi-Wan Kenobi'yi de göreceğiz. The Mandalorian, 12 Kasım’da gösterime girecek. 

Kaynak : https://comicbook.com/starwars/2019/10/28/star-wars-the-mandalorian-trailer-coming-disney-plus/
7
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
0
0