Steam'de 18 TL'ye Satılan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

87
18
6
5
4
An itibarı ile Steam'den 18.5 TL ödeyerek satın alabileceğiniz The Best of MagiCats isimli oyunun anahtarına kısa bir süreliğine ücretsiz erişebilirsiniz.

Çizgi film vari grafikleri ve Rayman'i andıran oynanışıyla Steam'de büyük beğeniyle karşılanan The Best of MagiCats'i indirmek için yapmanız gereken öncelikle buraya tıklamak. Oyun anahtarının dağıtıldığı sayfaya ulaşmatıktan sonra aşağıdaki Steam logosuna tıklayıp Steam hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

Burada sizden yapmanız istenen 8 farklı görev var. Bunların hemen hemen hiçbirini yapmanıza gerek yok. En baştan itibaren 'To Do' butonuna tıklayıp sayfayı kapatın ve 'Verify' butonuna basın. Görevler içerisinde sadece Steam sayfasını takip etmeniz yeterli. Son olarak oyun videosunu sonuna kadar izledikten sonra (oyun videosunu izlerken hiçbir şekilde ileri sarmayın) aşağıdaki butona tıklayarak Steam anahtarınızı alabilirsiniz. Her şey yolunda giderse aşağıdaki gibi bir kutucuk sizleri karşılayacak.


Oyunun nasıl olduğunu merak ediyorsanız hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmanızda fayda var, nitekim kodlar kontenjanla sınırlı. Dün biten 5.000 kod sonrası yeni bir 5.000'lik kontenjan açıldı ama tekrardan açılıp açılmayacağı belli değil.

87
18
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
87
18
6
5
4