Steam'de 31 TL'ye Satılan Oyun, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu!

73
12
7
4
4
Steam'de üst üste pek çok oyun bedava hale gelmeye devam ediyor. Bugün de Layers of Fear adlı oyuna sahip olmak, tamamen ücretsiz hale geldi!

Steam'in ücretsiz olarak dönem dönem sunduğu oyunlara, bugün bir yenisi eklendi. Normal fiyatı 31 tl olan Layers of Fear adlı psikolojik korku türü oyuna sahip olmak, kısa süreliğine tamamen ücretsiz. Yani oyunu bu kısa süre içerisinde kütüphanenize eklediğinizde, kampanya bittikten sonra bile hiçbir ücret ödemeden oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Hikaye ve keşif odaklı ilerleyen oyunda, Victoria döneminde yaşayan bir ressamı kontrol ediyoruz. Tek amacı başyapıtı olarak nitelendirdiği eserini tamamlamak olan ressamın sahip olduğu kırılgan ruh haline, sürekli değişen ve birbirinin içine geçen sahneler aracılığıyla tanık oluyoruz ve ruhen çöküşünü adım adım izliyoruz.

İşin bir güzel yanıysa, bu harika oyunu indirmek için yapmanız gereken karmaşık işlemlerin, tıklamanız gereken linklerin olmaması. Tek yapmanız gereken teklif sona ermeden, oyunun Steam sayfasına giderek kütüphanenize eklemeniz. 

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Son gün 15 Haziran, elinizi çabuk tutun!

Kaynak : https://store.steampowered.com/news/41044/
73
12
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
73
12
7
4
4