Steam'de 55 TL'ye Satılan For Honor, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu!

84
19
11
10
10
Türkiye pazarına Türkçe oyunlarla girerek hızlı bir başlangıç yapan Ubisoft, sevenlerini mutlu etmeye devam ediyor. For Honor kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Açıkçası For Honor'ı PS4'te deneyimlemiş biri olarak çok büyük bir fırsatı teptiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Enfes grafikler, enfes bir tema ama biraz güdük kalmış bir oynanış ile oyun büyük umutları yerle yeksan etmişti.

Tabii oyunun kusurlarının olması, beleş For Honor'ın baldan tatlı olduğu gerçeğini değiştirmez. Ubisoft, 18 Haziran'a kadar UPlay üzerinden kütüphanesine ekleyen herkese oyunu ücretsiz vereceğini açıkladı. İşin güzel tarafı süre sona erince de oyun sizde kalacak. Yani For Honor'ı sonsuza dek oynayabileceksiniz.

Oyuna sahip olmak için tek yapmanız gereken, eğer yoksa bir Ubisoft hesabı açmak. Daha sonrasında bu sayfaya gidip kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak giriş sağlamanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşmış olmanız gerekiyor.

Bu aşamada artık tek yapmanız gereken şey UPlay'i indirip kurmak olacak. Hesabınıza giriş yaptığınızda kütüphane kısmından oyunu indirebilirsiniz.

84
19
11
10
10
Emoji İle Tepki Ver
84
19
11
10
10