Steam'de Kapalı Betaya Girecek Olan FPS Oyunu Soul Shards'ı Herkesten Önce Oynayın

13
3
3
1
1
Bir süre önce alfa sürecinden çıkan Soul Shards, çok yakın zaman sonra kapalı beta sürecine girecek. Biz de sizler için Steam'de kullanabileceğiniz kapalı beta anahtarını nasıl alacağınızı anlatıyoruz.

Bugünlerde oyun dünyasına adım atmaya hazırlanan oldukça enteresan bir oyun mevcut: Soul Shards: Ice Void. Kart oyunu, gerçek zamanlı strateji ve FPS ögelerini bir arada barındıran Soul Shards, kapalı beta sürecine girmek üzere.

Yukarıdaki video ilginizi çektiyse, sizlere hemen oyunun Steam anahtarına nasıl sahip olacağınızı anlatalım. Öncelikle buraya tıklayarak Steam anahtarının dağıtıldığı sayfaya gidelim.

An itibarı ile 33 bin civarında bir anahtar bulunuyor. GET KEY butonuna tıklayarak giriş yapmamızı isteyen sayfaya ulaşalım. Burada aşağıdaki giriş seçeneklerinden birini seçerek Steam anahtarımızı açalım.

Her şey yolunda giderse yukarıdaki gibi bir ekranla Steam anahtarınızı görüntüleyeceksiniz. Bu aşamada aldığınız anahtarla tek yapmanız gereken, Steam'i açarak Oyun Ekle butonuna tıklamak olacak. 27 Temmuz'da oyuna erişim açılacak.

Ancak boşuna yukarıdaki Steam anahtarını denemeyin, onu biz aldık. :)

Kaynak : https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1894359/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/soul-shards-exclusive-closed-beta-key-giveaway
13
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
3
3
1
1