Steam Fiyatı Toplam 62 TL Olan İki Oyun, Epic Store’da Ücretsiz Oldu

45
7
5
2
0
Yıl sonuna kadar seçili oyunları ücretsiz olarak dağıtacağını açıklayan Epic Games, sözünde durmaya devam ediyor. Platform şimdi, Steam fiyatı 62 TL olan iki oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor.

Dijital oyun pazarının büyümesiyle birlikte oyun platformlarının sayısı da bir hayli arttı. Bu durum, platformlar arasındaki rekabetin de artmasına neden oluyor. Aslına bakacak olursak platformlar arasındaki rekabet, en çok da oyunseverlerin işine geliyor.

Uzun yıllardır en çok tercih edilen oyun platformu tartışmasız bir şekilde Valve'ın sahip olduğu Steam. Ancak Fortnite'la birlikte hayatımıza iyiden iyiye dahil olan Epic Games, Steam'e adeta savaş açmış durumda. Hatta platform, daha fazla oyuncu çekebilmek için yıl sonuna kadar her hafta bazı oyunları ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu hafta da diğer haftalarda olduğu gibi oyunları ücretsiz olarak veren Epic Games, toplam Steam fiyatı 62 TL olan iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor.

Epic Games

Epic Games'in bu hafta ücretsiz yaptığı oyunlar "Celeste" ve "INSIDE". Dilerseniz şimdi de bu oyunların konularına biraz daha yakından bakalım.

Celeste

Celeste, TowerFall’un geliştiricileri tarafından üretilmiş olan bir platform oyunu. Oyunda "Celeste" isminde bir dağ bulunuyor ve önünüze çıkan engelleri alt ederek bu dağın zirvesine çıkmaya çalışıyorsunuz. Ancak en başından söylemek gerekiyor ki oyunun görevleri, fazlasıyla zorlayıcı. Üstelik oyunda, 700'den fazla görev bulunuyor.

INSIDE

INSIDE oyunundaysa terk edilmiş küçük bir çocuğun hikayesine konuk oluyorsunuz. Fazlasıyla akıcı bir oyun olan INSIDE'da size yöneltilen bulmacaları çözmeniz ve karşınıza çıkan sorunların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Pek çok ödülünde sahibi olan INSIDE, oyun sektöründeki uzmanlar tarafından da tam not olmayı başarıyor. 

Dilerseniz şimdi de bu oyunlara nasıl sahip olacağınıza bakalım.

Epic Games kütüphanesine oyun ekleme

  • Yapmanız gereken ilk işlem kendinize bir Epic Games hesabı edinmek. Burada bulunan bağlantıyı kullanarak Epic Games'in internet sayfasına erişebilirsiniz. 
  • Oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilmeniz için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız veya bir Epic Games hesabı oluşturmanız gerekiyor. Facebook, Google, Xbox ve PlayStation hesaplarınızla giriş yapabileceğiniz gibi e-posta adresinizi kullanarak ücretsiz olarak da platforma katılabilirsiniz. 
  • Kayıt ve giriş işlemlerini tamamladıktan sonra Epic Games'in ana sayfasına erişim sağlamanız gerekiyor. Bu işlemi burada bulunan bağlantıyı kullanarak da yapabilirsiniz.

ücretsiz oyun

  • Epic Games'in ana sayfasında, ücretsiz oyunların yer aldığı bir bölüm bulunuyor. Bu bölümü bulduktan sonra "Şimdi Ücretsiz" yazan ve oyunların afişlerinin yer aldığı bölüme tıklıyorsunuz.
  • Yönlendirileceğiniz sayfada her iki oyuna ayrı ayrı yer veriliyor. Bu yüzden oyunlara ücretsiz sahip olmak için her iki oyun için de ayrı ayrı sipariş vermeniz gerekiyor.
  • Bunu yapabilmeniz için oyunların üzerine tıklamanız ve oyunun sayfasına yönlendirilmeniz gerekiyor. "Al" butonuna tıkladıktan sonraysa şöyle bir sipariş ekranıyla karşılaşacaksınız;

epic games

  • "Sipariş Ver" butonuna tıkladıktan sonraysa kısa bir süre beklemeniz gerekiyor. Bu sırada Epic Games, gerekli işlemleri yapıyor ve oyunu kütüphanenize ekliyor.

Bu işlemleri başarılı bir şekilde tamamladığınız takdirde oyunlar, Epic Games kütüphanenize eklenecektir. Oyunları indirdikten sonraysa oynamaya başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.epicgames.com/store/tr/
45
7
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
45
7
5
2
0