Steam Ödülleri Hem Oyun Yapımcılarına Hem de Kullanıcılara Yarayacak

0
0
0
0
0
Steam Ödülleri Hem Oyun Yapımcılarına Hem de Kullanıcılara Yarayacak
Steam bu yıl ilk kez platformundaki oyunlara ödül verecek ancak Steam'in ödülleri diğer klasik ödüllere göre biraz farklı.

Bildiğiniz gibi dergilerin ilk basıldığı dönemlerden artık dijital yayınların popüler olduğu bugüne kadar birçok saygın yayın ya da şirket, oyun sektöründe o yıl içerisinde ortaya çıkan en başarılı oyunları oyuncuların oylarıyla ya da kendi tercihleriyle ödüllendiriyor. Oyun sektörü bu ödüllere oldukça alışık ancak popüler oyun platformu Steam, ilk defa bu yıl ilginç kategorilerle bir ödül etkinliği düzenliyor.

Her yönüyle kullanıcılarıyla samimi olan Steam, tarihte ilk defa bir oyun platformu olarak platformundaki oyunlara ödül verecek ve bu ödüller Steam kullanıcılarının katılımıyla seçilecek. Steam Ödülleri'nde klasik "Yılın En İyi Oyunu" gibi kategoriler yerine “Ağlamıyorum, Gözüme Bir Şey Kaçtı” Ödülü“Zamanın Eskitemediği” Ödülü ve “Sarılmaya En Çok İhtiyacı Olan Kötü Adam” Ödülü gibi ilginç ve bir o kadar samimi kategoriler var. Bu kategorilerle ilgili detaylı bilgilere hemen şuradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bir oyun platformunun ödül dağıtmasının yayınların ödüllerine göre daha büyük bir avantajı var. Steam Ödülleri'nde bir ödül kategorisi için istediği aday gösteren kullanıcılar 25TP puanı sağlayan bir rozet kazanacak ayrıca aday gösterilen oyunların yapımcıları, ödülü kazanamasalar bile Steam tarafından fark edilecek ve belki de bu oyunların Steam'de öne çıkması için bir fırsat doğacak.

Steam'de adaylık süreci 23-29 Kasım tarihleri arasında devam edecek ve Aralık ayında Steam Ödülleri sahiplerini bulacak. Eğer siz de Steam kullanıcısıysanız bu bağlantıdan Steam Ödülleri'nde adayınızı gösterebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0