Steam’den Oyun Geliştiricilerine Ayar: “Oyunların Gerçek Ekran Görüntülerini Paylaşın!”

0
0
0
0
0
Steam, kendi mağazasında yer alan oyun geliştiricilerine paylaşacakları ekran görüntülerinin oyunun gerçek ekran görüntüleri olması konusunda uyardı.

Oyun dünyası geliştikçe her bir oyunun daha kaliteli görüntülerle karşımıza çıkması doğal. Ancak özellikle yemek sektöründe gördüğümüz gibi gösterilen görsel ile elimize geçen ürün arasında bir fark olduğunda insanın canı sıkılabiliyor.

Bu sebeple oyun geliştiricilerine ayar çeken Valve, Steam’in mağazasında yer alan oyunlarda oyun için ekran görüntüsü paylaşma zorunluluğu getiriyor. Böylece bir oyunun sayfasına girdiğinizde karşınıza çıkacak görseller grafik yazılımları ile yeniden oynanıp gerçeğe yakın bir şekilde gösterilmek yerine direkt olarak ekran görüntüsü olarak karşımıza çıkacak.

Kullanıcıların bu oynanmış ekran görüntüsü ve videolar ile kandırılabileceği kanısına varan Steam, aslında bu hamlesi ile güzel bir düşünceye girmiş. Böylece satın almak istediğiniz oyunun görüntü kalitesini gerçek ile doğru orantılı olarak görebileceksiniz. Tabii sizin donanımınızın da bu görüntü kalitesini ne kadar destekleyip desteklemediği de önem taşıyacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0