Steam Fiyatı 15 TL Olan Oyun, Birkaç Saatliğine Ücretsiz Oldu

24
16
7
3
3
Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformlarından Steam, normal fiyatı 15 TL olan oyunu birkaç saatliğine ücretsiz yaptı. Dracula 3: The Path of the Dragon isimli bu oyundaki amacımız, bulmacaları çözmek ve vampirlerin peşine düşmek oluyor.

Webtekno takipçilerinin ücretsiz oyun haberlerinden hoşlandıklarının farkındayız. Bu nedenle kısa süreliğine ücretsiz olarak sunulan oyunları hiç zaman kaybetmeden sizlerle paylaşıyoruz. Şimdi ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyun ise Steam'de yer alıyor. Normalde fiyatı 15 TL olan "Dracula 3: The Path of the Dragon", bugün saat 18:00'a kadar ücretsiz olarak sunuluyor.

Dracula 3: The Path of the Dragon, tek oyunculu bir bulmaca ve gerilim oyunu. Oyunda çözmeniz gereken çok sayıda bulmaca bulunuyor ve bu bulmacaları çözerek oyunun hikayesini tamamlamanız gerekiyor. 1920'li yıllara konuk olacağınız bu oyunda, bulmacaları çözmek kimi zaman bir hayli kolayken kimi zaman ise biraz daha zorlaşıyor. Vampirlerin peşine düşeceğiniz Dracula 3: The Path of the Dragon, özellikle müzikleri ve görsel efektleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Dracula 3: The Path of the Dragon

Oyunda ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Ancak oyunu İngilizce dilinde oynamak da o kadar zor değil. Orta seviyedeki İngilizce, oyunu rahatlıkla tamamlayabilmenizi sağlıyor. Dilerseniz artık sizlere, bu oyuna ücretsiz olarak nasıl sahip olabileceğinizden bahsedelim.

Dracula 3: The Path of the Dragon'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • Steam'in mobil uygulamasına, web sayfasına veya masaüstü uygulamasına erişin.
  • Steam hesabınıza giriş yapın.
  • Arama çubuğuna "Dracula 3: The Path of the Dragon" yazarak ya da burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun mağaza sayfasına erişin.
  • "Hesaba Ekle" butonuna tıklayın.
  • Artık oyunu indirmek ve oynamak için hazırsınız demektir.

Oyun sadece birkaç saatliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Daha öncesinde de belirtmiş olduğumuz gibi eğer bu oyuna ücretsiz olarak sahip olmak istiyorsanız bugün (01.11.2019) saat 18:00'a kadar gerekli işlemleri tamamlamanız gerekiyor. 

24
16
7
3
3
Emoji İle Tepki Ver
24
16
7
3
3