Steam Fiyatı 59 TL Olan Oyun, Epic Games Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

38
21
9
4
3
Steam'de 59 TL'ye satılan The Witness adındaki puzzle oyunu, Steam'in en büyük rakibi Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunuldu.

2016 yılında piyasaya çıkan The Witness, Myst oyunundan esinlenilmiş açık dünya bir puzzle oyunu. FPS olarak oynanan oyun, yemyeşil görselleri ve sık sık karşınıza çıkan zeki ve sinir bozucu bulmacalarıyla biliniyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise oldukça düşük. Yani günümüz bilgisayarlarının herhangi birinde bir problem yaşamayacaksınız.

Polygon'un incelemesinde, Justin McElroy oyunu incelerken şu sözleri kullanmıştı: "The Witness gerçekten güzel bir oyun. Oyunu asgari miktarda yardım alarak bitirmiş olmam da beni daha olduğumdan daha zeki hissettirdi. Ayrıca şaşırtıcı derecede neşelendirici bulduğum, insanın bir şeyleri başarma potansiyeli konusunda ince ve hoş mesajlar da içeriyor."

Sadece 5 aydan kısa bir süre içerisinde büyük ölçüde Steam'in egemen olduğu bilgisayar oyun dünyasında kendisine hatırı sayılır bir yer edinmiş olan Epic Games Store, ücret talep etmeden sunduğu bu tarz oyunlarla kendisini de her geçen gün sevdiriyor. İki haftada bir ücretsiz oyun sunan Epic Games Store, geçtiğimiz haftalarda da Oxenfree'yi ücretsiz olarak kullanıcılara sunmuştu.

Geçtiğimiz ay PlayStation Plus'a da gelen The Witness'ı, buraya tıklayarak Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/4/4/18295400/the-witness-free-pc-epic-games-store
38
21
9
4
3
Emoji İle Tepki Ver
38
21
9
4
3